Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Soraya kroppshånades i hatbrev – slår tillbaka på bästa sättet

26 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT/Instagram
TV4-programledaren Soraya Lavasani fick hem ett anonymt hatbrev där brevskrivaren inte ville se ”hennes stora rumpa i tv”.
Då bestämde sig profilens vänner för att istället hylla Sorayas bakdel – med en rumptårta.
”Men som alltid vägs hat upp av kärlek och snälla människor”, säger Soraya Lavasani till Femina.
Annons
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte visste

Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani, 39, är en populär profil i TV4:s morgonprogram, och syns i tv-rutan flera gånger i veckan. Men medan hon är omtyckt av många tittare, så finns det också de som stör sig så mycket på henne att de känner sig nödgade att skicka anonyma hatbrev.

Nyligen fick Lavasani hem ett handskrivet brev där brevskrivaren konstaterade att hen var trött på att se programledarens ”stora rumpa” i tv hela tiden, något som Soraya sedan lade upp på sin Instagram Story.

Men programledaren hade inte väntat sig den våg av kärlek hon skulle komma att få av sina vänner efteråt. På Instagram visar TV4-profilen hur hon överraskas i sitt eget hem av flera vänner som har bakat en tårta formad som en rumpa med texten ”Vi <3 din röv!” på. Vännerna välkomnade också Soraya hem med att sjunga den klassiska 90-talslåten Baby got back, med textraden ”I like big butts and I can not lie”.

Annons

”Utan tvekan den finaste tårta jag fått”, skriver Soraya Lavasani glatt på Instagram Story, när hon visar upp tårtan i detalj.

Vännernas fina gest för Soraya

Hon repostar också en av sina vänners inlägg, där TV4-profilen håller upp tårtan.

”Hon fick ett äckligt anonymt brev hemskickat. Fattar, hon är en offentlig person men fy vilka jävla idioter det finns! Klart hon skulle få en tårta där vi berättar hur mycket vi tycker om hennes bakdel”, skriver vännen.

Soraya fyller i och skriver ”När du har världens finaste vänner”, över samma bild.

Det var inte bara Soraya Lavasanis kompisgäng som ville hylla henne efter det elaka brevet – rumpfokuset fortsatte även när programledaren tränade med sin personliga tränare.

”Sorran fick ett handskrivet brev hem... Ett hatbrev tillägnat hennes rumpa. Så idag är en bra dag att ge den där starka rumpisen lite kärlek”, skriver tränaren på Instagram story, till ett klipp där Soraya lyfter vikter för att stärka rumpa och lår.

Annons

Soraya berättar för Femina att hon har fått mycket kärlek av både vänner men också Instagramföljare efter hatbrevet – men att hon också är van efter många år i branschen.

”Jag har världens bästa vänner! Blev ärligt talat mest förundrad över hur en människa orkar lägga energi på att skriva ett brev för hand, köpa ett frimärke och gå till en postlåda enbart för att hata på min kropp. Riktigt sorgligt. Efter många år i branschen är jag dessvärre luttrad vid att folk (dock ABSOLUT INTE de flesta) inte kan bete sig. Men som alltid vägs hat upp av kärlek och snälla människor. Inte bara mina vänner utan även alla fina tittare och instagramföljare”, skriver Soraya i ett sms.

Annons