kollage på Soraya Lavasani med babybula och utan
4 saker du kanske inte visste om Soraya Lavasani
Slå på ljud

För nio månader sedan blev Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani och hennes Ralph Olsson föräldrar för andra gången.

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april”, skrev Soraya själv på Instagram strax efter förlossningen.

I sitt senaste inlägg visar hon upp ett kollage med bilder före och efter Winston kom ut ur magen.

Misstogs för ny gravidmage

”Älskade son. Nu har du varit lika länge på insidan som på utsidan. Tänk vad tiden flyger iväg, känns som att det var alldeles nyss jag kånkade runt på den där härliga magen”, skriver Soraya intill sin bild som fått en mängd fina kommentarer.

TV4-kollegan Tilde de Paula skriver att bilden är ”Magisk!!!” och den som skrollar ned i listan ser att Soraya överösts med hjärtan från sina tittare och fans.

En följare skriver att hon först trodde att det var en till bebis på väg med tanke på babybulan på bilden. Soraya har svarat med ett skratt, ”haha oh nej”.

Mammalivet tuffare än Nyhetsmorgon

Soraya är för närvarande föräldraledig från sitt jobb i TV4:s Nyhetsmorgon. Så sent som i september besökte hon studion för att hälsa på och visa upp sin lille nykomling. Hon förklarade då skämtsamt att de tidiga jobbmorgonar som hon annars är van vid är en lätt match jämfört med mammalivet.

– Det är ju rena semestern att jobba för Nyhetsmorgon ju, för han väcker mig varje timme, berättade hon och syftade på lille Winston.

Soraya Lavasani har sedan tidigare dottern Bianca som är 3,5 år gammal.

Foto: TT

LÄS MER:

Nyhetsmorgon kritiseras efter napp-debatt – tittarna rasar

Soraya Lavasani gör plötslig comeback i Nyhetsmorgon

Alla kändisar som blivit föräldrar 2020 – hela listan

Mest läst