Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Sorayas kärlekshyllning till maken Ralph

10 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografTT, instagram
Soraya Lavasani
Programledaren Soraya Lavasani har varit gift med maken Ralph Olsson sedan 2016 och tillsammans har de två barn. Nu får maken en kärleksförklaring på den speciella dagen.
Annons
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte visste

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Soraya Lavasani syns ofta i TV4:s Nyhetsmorgon tillsammans med sin programledarkollegan Martin Järborg, och hon har under sina år i tv-rutan blivit en folkkär TV4-profil.

När Soraya inte är i Nyhetsmorgonstudion hänger hon gärna hemma med familjen och nu gör programledaren en kärlekshyllning till maken.

Programledarens nya lyxhus

Tidigare i år berättade Soraya att hon och familjen lämnar lägenheten, hon och maken Ralph hade nämligen hittat sitt drömhus. Men beslutet att flytta från lägenheten innebar inte bara glada miner.

Annons

”Älskade Högdalen. Det blev sju fantastiska år. Här skapade vi vårt första gemensamma hem. Här föddes våra barn. Här fick vi vänner för livet. TACK för allt”, skrev Soraya i ett inlägg på Instagram.

Nu har familjen flyttat in i det lyxiga huset efter att ha renoverat och fixat till det. Och familjen verkar trivas väldigt bra i drömhuset.

Kärleksförklaring till maken Ralph

Soraya träffade maken Ralph Olsson genom en barndomsvän och då hade hon varit singel länge.

– Ralph har förändrat mitt liv. Jag var singel i många år och trodde inte alltid att jag skulle träffa någon, men så blev det just han. Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom, berättade Soraya i en intervju med Damernas Värld.

2016 gifte sig paret. Ralph har sedan en tidigare relation den vuxna sonen Axel. Men året efter bröllopet fick Soraya och Ralph sitt första gemensamma barn, dottern Bianca, och 2020 växte familjen ytterligare när sonen Winston kom till världen.

Nu lägger Soraya upp ett par härliga bilder på sig själv och maken och passar på att skriva en lite kärleksförklaring till honom, allt för att fira Ralphs födelsedag.

”Idag fyller han år. Min människa. Han som förgyller livet och bär mig när det blåser. Tack för att jag får vila i din famn”, skriver programledaren på sin Instagram.

Annons