Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Steffo Törnquists relation till bonusbarnen Amelie och Robert

20 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Steffo Törnquists relation till bonusbarnen Amelie och Robert
Steffo Törnquist är pappa till sonen Max, och i familjen finns också hustrun Carolines barn sedan innan, Amelie och Robert.
Annons
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Steffo Törnquist har vi sett i tv-rutan för TV4s räkning i många, många år. Han har ingen plan på att sluta, även om han fått det att låta så många gånger. Privat lever han med hustrun Caroline Törnquist, som tillskillnad från sin make inte lever ett liv i rampljuset. Hon arbetar som familjerättsjurist.

Steffo Törnquists barn och bonusbarn

Steffo Törnquist och hustrun gifte sig 2008, och har nu varit äkta makar i 14 år. Paret träffades på gemensamma golfklubben.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, sa Steffo när han gästade podcasten Livshjulet.

Caroline Törnquist och Steffo Törnquist.
Caroline Törnquist och Steffo Törnquist.

Innan Caroline och Steffo träffade varandra skaffade de barn på varsitt håll. Steffo har ett, sonen Max, och Caroline har två, Amelie och Robert. Paret har inga gemensamma barn.

Annons

I våras vaknades det bröllop, när Carolines son gifte sig i Florida. Något som Steffo nu berättar om i en ny intervju.

– Hennes två barn har gift sig. Min son har inte gjort det... än. Det är möjligt att det blir. Han har en väldigt trevlig flickvän, och de har ett jättefint liv tillsammans. Det kanske kan hända där också. Men det lägger man sig inte i som förälder, säger Steffo Törnquist till Expressen.

Steffo Törnquist om att vara pappa

I P4 Extra med Titti Schultz har Steffo Törnquist pratat om stoltheten över sonen, och hur det är att axla uppdraget som pappa.

– Jag gläds över att se resultatet. Då tänker jag: ”Så jävla kass var jag inte”, eftersom han är en fantastisk person, och dubbelt så bra som jag, sa Steffo Törnquist och tillade:

– Att vara förälder är det svåraste uppdraget som finns. Det känns som att man gör fel hela tiden.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons