Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Suri Cruise gör debut i mamma Katie Holmes film

25 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Suri Cruise gör debut i mamma Katie Holmes film
Nu går Katie Holmes och Tom Cruise dotter i sina föräldrars fotspår.
Suri Cruise gör debut och sjunger ledmotivet i sin mammas kommande film Alone together.
Annons
VIDEO: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
VIDEO: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Liten blir stor! Suri Cruise gör nu debut i sin första film – med sin sångröst. Det är mamma Katie Holmes som rekryterat sin dotter till den kommande filmen Alone together, där Suri nu sjunger ledmotivet, en cover på låten Blue moon.

”Hon är väldigt, väldigt talangfull”

– Jag vill alltid ha den högsta nivå av talang, så jag frågade henne, säger Katie Holmes i en intervju med Yahoo! Entertainment, och fortsatte:

– Hon är väldigt, väldigt talangfull. Hon sa att hon ville göra det och hon fick spela in det. Jag lät henne göra hennes grej. Det är så jag regisserar generellt: Liksom ”Det är så här jag tror att vi alla vill ha det – gå och gör din grej”.

Annons

Alone together är regisserad av Katie Holmes och det är även hon själv som axlar huvudrollen. Filmen beskrivs som en romantisk komedi, som utspelar sig under pandemin.

Suri Cruise är 16 år gammal

Suri Cruise är nu 16 år gammal, och vi under åren sett hur hon växt så det knakat. Bilder på Katie Holmes och Tom Cruise dotter från det senaste året visar att hennes likhet med sina föräldrar, och också att hon är en liten fashionista precis som sin mamma.

Suri cruise
Suri Cruise ute på stan med vänner.
Katie holmes och suri cruise
Mamma och dotter i New york.
Annons

På New yorks gator syns hon ofta ihop med mamma Katies Holmes, i staden där mor och dotter är bosatta. Sedan Tom Cruise och Katie Holmes skilsmässa 2012 har Suri bott med Katie.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: 8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
SE OCKSÅ: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

Annons