Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sussie Erikssons barn har flyttat hemifrån – så ser de ut

04 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Folkkära skådespelare och musikalstjärnan Sussie Eriksson kom tvåa i Let's dance men vann folkets hjärtan.
Nu har Bäst i test-aktuella profilen gått igenom en stor förändring på hemmaplan, när även hennes yngsta son flyttat hemifrån.
Så här ser hennes söner Oskar och Ludvig ut idag!
Annons
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Sussie Eriksson har en minst sagt lång och produktiv karriär bakom sig, med roller i en mängd musikaler, tv-serier, pjäser och filmer. Många förknippar henne nog med Lasse-Majas detektivbyrå och för rollen som Donna i populära musikalen Mamma Mia!, som filmen med samma namn är baserad på.

Sussie Eriksson med sonen Ludvig 2014.

2020 tävlade Sussie Eriksson i Let's dance i TV4, och lyckades ta sig hela vägen till finalen, där det till slut blev artisten John Lundvik som tog hem vinsten. Hade det inte varit en pågående pandemi hade vi kanske fått se Sussie Erikssons barn i publiken, men eftersom programmet spelades in utan publik fick de heja hemma från tv-sofforna.

Annons
Sussie Eriksson med Oskar på premiär 2015.

Så lever Sussie Erikssons söner idag

Sussie Eriksson har två söner, 26-åriga Oskar och 20-åriga Ludvig. De har båda följt med mamma på biopremiärer som barn, och Sussie har alltid kämpat med balansen mellan karriär och familj. I en intervju med Allas berättar hon hur äldsta sonen har följt hennes fotspår och gått in i samma bransch, men på ett annat sätt.

–Jag har ju haft de där kämpiga småbarnsåren jag också, men har ändå lyckats kryssa mig fram i den här branschen. Jag hoppas ju att barnen inte kommer om några år och säger ”mamma, du bara lämnade oss vind för våg”, men det tror jag inte. Vi har pratat om det och de har varit glada och stolta över mig hela tiden. Nu jobbar min äldsta son dessutom i produktionen, fast på tekniksidan. Det tycker jag är väldigt roligt.

Annons

Så här ser Oskar Eriksson ut idag:

Sussie Eriksson, som är aktuell i Bäst i test, har numera ett tomt bo – yngsta sonen Ludvig har också flyttat hemifrån. 20-åringen bor numera i USA där han spelar i hockeylaget San Diego Sabers.

– Det är väldigt tomt i hans rum och vovven undrar fortfarande var han är. Men det är ju spännande, han lever livet där borta precis som det ska vara.

Så här ser Ludvig Eriksson ut:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons