Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sveriges Mästerkock VIP 2024: Här är deltagarna

19 apr, 2024 
AvFelicia Güven
FotografTV4
Sveriges Mästerkock VIP 2024
Nu är Sveriges mästerkock VIP äntligen tillbaka med ny säsong där vi ska få följa åtta kändisar i köket – som ska tävla om vem som är den bästa kändiskocken.Här är deltagarna i årets säsong!
Annons
Tre saker du vill veta om Tina NordströmBrand logo
Tre saker du vill veta om Tina Nordström

Nya kändisar ska tävla mot varandra i den prestigefyllda matlagningsprogrammet Sveriges Mästerkock VIP 2024. Är matlagning i en mix av kändisar något som får ditt tv-hjärta att dunka skulle detta program kunna vara något för dig.

Femina listar kändisarna som vi ska få följa. Den hårda men rättvisa jurytrion består av Mischa Billing, Tom Sjöstedt och Marcus Samuelsson.

– Deltagarna i årets säsong skapar ren magi i köket och bjuder på rejält rafflande matlagning, säger jurymedlemmen Mischa Billing i TV4.

Sveriges mästerkock VIP har säsongspremiär den 24 april på TV4 och TV4 Play klockan 20.00.

Annons

Här är deltagarna i Sveriges mästerkock VIP 2024

Hollywoodfrun Maria Montazami

Maria är en av Hollywoodfruarna i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar som gått hela 13 säsonger. Men hon har även synts till i bland annat det välkända programmet Fångarna på fortet. Nu kan vi även se henne i den nya säsongen av matlagningsprogrammet.

Svenska Hollywoodfrun Maria Montazami
Maria Montazami.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Entreprenören Dominika Peczynski

Dominika blev känd för svenskarna som 22-åring när hon blev medlem i popgruppen Army of lovers. Sedan dess har hon bland annat grundat Sveriges första matchmakingsajt, arbetat med PR och driver nu en egen PR-byrå. Nu ska hon visa sina talanger som kock i Sverige mästerkock VIP.

Annons
Entreprenören Dominika Peczynski
Dominika Peczynski.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Skidskytten Magdalena Forsberg

Den före detta skidskytten ”Magda” Forsberg har visat vart skåpet ska stå i skidspåret och nu ska hon göra densamma i Sveriges mästerkock VIP.

Skidskytten Magdalena Forsberg
Magdalena Forsberg.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Artisten Anders Ekborg

Vi känner igenom honom från bland annat Kristina från Duvemåla och Chess. Nu gör sångaren och skådespelaren Anders Ekborg sig redo för att visa sina talanger i köket.

Annons
Artisten Anders Ekborg
Anders Ekborg.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Företagaren Filip Lamprecht

Före detta modellen Filip är son till den folkkära programledaren Kristin Kaspersen, och har gått i mammas fotspår när han deltog i danstävlingen Let's Dance 2021 – och vann! Nu är det en ny tävling som står på schemat.

Modellen Filip Lamprecht
Filip Lamprecht.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

”Nyhetsmorgon”-profilen Marcus Noterius

TV4 reporten Marcus Noterius har testat att vara med i militären, jobba vid järnvägen, vara uppe på en vindkraftverk och mycket mer. Nu testar han att laga mat till en juryn – är de det läskigaste han gjort? Det får vi se.

Annons
“Nyhetsmorgon”-profilen Marcus Noterius
Marcus Noterius.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Gift vid första ögonkastet-deltagaren Arvid Stark

Många känner igen honom från det populära programmet Gift vid första ögonkastet där han gifte sig med Ida och har i dag dottern Rakel tillsammans. Nu deltar han i något helt annat – matlagningstävling.

“Gift vid första ögonkastet”-deltagaren Arvid Stark
Arvid Stark.Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Artisten Tone Sekelius

Tone Sekelius är en sociala medie-profil och sångare. Vi har sett henne i Paradise Hotel som programledare och hon har även varit med i Melodifestivalen två gånger. Och nu får vi följa hennes resa i Sveriges mästerkock VIP.

Annons
Artisten Tone Sekelius
Tone Sekelius.Foto: Gabriel Liljevall/TV4
Japanska såsen teriyaki - mästerkocken Christin Kashou ger sitt receptBrand logo
Japanska såsen teriyaki - mästerkocken Christin Kashou ger sitt recept
Annons