Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

SVT-programledaren Carolina Neurath ihop med Pierre Bengtsson

03 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografBYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT.
Carolina Neurath.
SVT-programledaren Carolina Neurath har hittat kärleken igen efter skilsmässan från exmaken Niclas Engsäll.
Nu är Ekonomibyrån-programledaren tillsammans med fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, som är uttagen till svenska EM-truppen.
– Det stämmer att de är ett par, säger nu agenten Patrick Mörk, som representerar Pierre Bengtsson till Expressen.
Annons
Svenska programledarna då och nuBrand logo
Svenska programledarna då och nu

35-åriga SVT-profilen Carolina Neurath har en ny pojkvän, ett år efter att ha skilt sig från exmaken Niclas Engsäll, som hon separerade från förra året.

Den nya kärleken är inte vem som helst – utan han är en del av Sveriges EM-trupp i fotboll. 33-åriga fotbollsspelaren Pierre Bengtsson är det som har stulit Carolina Neuraths hjärta, skriver Expressen.

Paret bekräftar nu att de är tillsammans, via Pierre Bengtssons agent, Patrick Mörk.

– Det stämmer att de är ett par, säger Patrik Mörk till Expressen.

Pierre Bengtsson tävlar för Sverige i EM.

Enligt uppgifter till tidningen ska SVT-programledaren – som tidigare var programledare i Morgonstudion men nu har bytt till Ekonomibyrån – och fotbollsstjärnan ha varit tillsammans i flera månader.

Annons

Carolina Neuraths insikt efter skilsmässan

Carolina Neurath har berättar hur skilsmässan från exet gick snabbt när de väl hade bestämt sig. Efter tre års äktenskap och två barn tillsammans tog de ut skilsmässa i augusti 2020. En vecka efter att ha tagit beslutet hade paret sålt den gemensamma lägenheten.

I en intervju med Aftonbladet har Carolina Neurath konstaterat att hon inte är så romantiskt lagd, och har svårt att prata känslor.

– Jag kommer alltid bara prata gott om honom (Engsäll), men om jag ser till mig själv och vad jag gör för fel är jag absolut inte perfekt att leva med. Jag har ett stort behov av att jobba, skriva, träffa kompisar och träna. Jag är inte heller så romantisk som person och det kan nog skapa en irritation och en frustration i en relation. Jag är också rätt dålig på att uttrycka känslor och prata om känslor.

Annons