Mary-Kate, Elizabeth och Ashley Olsen på gala. S
1:04

Efter reklamen: 5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte visste

(1:04)

Tvillingsyrrorna Mary-Kate och Ashley Olsen har fört vidare ett fint litet mantra till lillasystern och skådespelaren Elizabeth Olsen. Vilket Elizabeth Olsen delade med sig av när hon gästade den amerikanska showen Off Camera tidigare i år, något som nu fått plötslig fart och blivit viralt på Tiktok.

I intervjun slår även Wandavision-aktuella skådespelaren fast att både hon och tvillingsystrarna ofta upprepar den lilla frasen – eftersom att den är så bra att komma ihåg.

Elizabeth Olsen: Mamma har sagt fel namn i flera år

Elizabeth Olsen: ”Ordet nej är en hel mening!”

Programledaren frågar Elizabeth Olsen om hon plockat med sig någon extra viktig lärdom från sina familjemedlemmar under åren – som hon fortfarande bär med sig, varpå Elizabeth Olsen svarar:

– Jag tror jag plockat med mig två saker. En grej som mina systrar alltid sa, vilket kan ha kommit från min pappa från början... Men oavsett. Det är att ordet ”nej” faktiskt är en hel mening. Och alltså jag gillar verkligen det, speciellt som kvinna, säger hon och förtydligar:

– Du kan alltså bara säga ”nej”, och jag verkligen uppskattar det i alla olika aspekter av livet.

8 kändisar som jobbade för andra stjärnor innan de slog igenom

Sophie Turner hyllar Elizabeths tankesätt

Det upplyftande och befriande mantrat i att bara säga nej, utan att ge någon förklaring, verkar falla en stor skara människor i smaken. För nu har klippet snurrat runt på sociala medier och är uppe i miljontals gilla-markeringar. Även skådis-kollegan Sophie Turner delade klippet på sin Instagram story med orden: ”Jag älskar det här”.

Elizabeth Olsen tävlar bara mot sig själv

Den andra grejen som Elizabeth Olsen burit med sig sedan barndomen grundar sig i hennes pappas golfintresse.

– Min pappa är golfare, och sinnet hos en golfare påminner om sinnet hos en buddist, säger hon och fortsätter:

– Man måste vara väldigt närvarande, och man måste verkligen släppa sitt senaste spel – oavsett om det var bra eller dåligt. Det som hände nyss spelar ingen roll. Du kan inte kopplas samman med det. Och pappa brukade alltid säga att du alltid tävlar mot dig själv och ingen annan. Och det är det som golfare gör. Ja, de tävlar men mot sig själva och sina tidigare poäng.

Se Elizabeths TikTok-klipp här:

Mary-Kate Olsens nya liv – efter akuta skilsmässan med Olivier Sarkozy

Mer läsning

Femina