10 kändisbarn som blivit tillsammans
Slå på ljud

De flesta av oss glömmer aldrig när vi tog våra första stapplande steg in i arbetslivet - kanske en praktikplats eller något ströjobb du blev tipsad om av en kompis eller släkting. Det är lätt att tro att de flesta Hollywood-kändisar glidit in i rampljuset utan några större problem, och inte kämpat sig fram som många andra får göra.

Faktum är dock att några av de allra största stjärnorna i Hollywood faktiskt har arbetat för andra kändisar innan de fick sitt stora genombrott – och det inte var några glamourösa jobb det handlade om.

Här är kändisarna som har jobbat för andra stjärnor innan de slog igenom!

KHLOÉ KARDASHIAN – NICOLE RICHIE

Innan Khloé Kardashian slog igenom i Keeping Up with the Kardashians jobbade hon för en annan realitystjärna – nämligen Nicole Richie. I podcasten Emergency Contact har hon berättat om sina erfarenheter när hon arbetade som assistent för Richie.

– Vi gick i samma skola när vi var yngre. Hon var en av mina bästa vänner när vi växte upp och efter att hon var med i Simple Life behövde hon hjälp och jag behövde ett jobb, sa hon då.

ZAC POSEN – LENA DUNHAM

Under årens lopp har Lena Dunham synts en hel del i Zac Posens kläder och med tanke på deras bakgrund är det inte så konstigt. Posen var nämligen anställd av Lena Dunhams föräldrar när han var i 18-årsåldern och det var hans jobb att följa med Dunham till skolan varje dag.

– Hon var yngre än mig och vi brukade ta tunnelbanan till skolan. Jag brukade hämta upp henne och fixa iordning hennes hår innan vi gick på tåget, har han sagt i en intervju med Huffpost Live.

KIM KARDASHIAN – PARIS HILTON

Innan Kim Kardashian blev känd över hela världen jobbade hon för en annan stjärna – Paris Hilton. Duon är barndomskompisar och under en period anställde Hilton Kardashian för att organisera hennes garderob. Efter det startade Kim upp ett företag och hjälpte andra kändisar att organisera sina garderober – bland andra Serena Williams, Cindy Crawford, Lindsay Lohan och Nicole Richie.

JENNA DEWAN – JUSTIN TIMBERLAKE

Innan Dewan slog igenom i dansfilmen Step Up arbetade hon som dansare - bland annat för Justin Timberlake, som hon också dejtade under en tid.

– Vi är fortfarande bra vänner. Det är inte så oanständigt som alla tror, har hon sagt i en intervju i programmet Watch What Happens Live.

ALLISON WILLIAMS – TINA FEY

Girls-stjärnan Allison Williams pappa är nyhetsankare och tack vare hans kontakter fick hon jobb som Tina Feys andra assistent när hon spelade in filmerna Baby Mama och 30 Rock år 2008.

– Jag ville bara ha erfarenhet och komma in i branschen, och det var en härlig sommar eftersom hon precis spelade in det sista i Baby Mama och skulle precis börja med 30 Rock, så jag fick se både film och tv, har Williams sagt i en intervju med Variety.

MEGHAN MARKLE – ROBIN THICKE OCH PAULA PATTON

Innan hon medverkade i succéserien Suits, och självklart innan hon gifte sig med prins Harry, lärde sig Meghan Markle om kalligrafi, förpacka presenter och att binda böcker på sin lokala Paper Source-affär i Los Angeles.

Markles kunskaper inom kalligrafi visade sig vara särskilt bra och tack vare det fick hon in en del frilansjobb, bland annat att göra inbjudningarna till sångaren Robin Thicke och ex-frun Paula Pattons bröllop år 2005.

JENNIFER GARNER – STEPHEN COLBERT

Under ett avsnitt i programmet The Late Show with Stephen Colbert avslöjade Jennifer Garnera att de hade träffats på inspelningarna av tv-serien Spin City år 1996. Efter inspelningarna pratade de om att de inte hade några fler jobb inbokade och Garner erbjöd sig att vara barnvakt åt Colberts dotter.

– Jag kommer ihåg hur vi båda gick igenom din garderob och testade alla dina kläder, berättade Garner om sin tid som barnvakt hos stjärnan.

MARY-KATE OLSEN – ANNIE LEIBOWITZ

Mary-Kate Olsen och tvillingsystern Ashley slog igenom i kultserien Huset fullt, men det få vet är att hon faktiskt praktiserade hos den ikoniska fotografen Annie Leibowitz år 2005. Ett par år efter det stora genombrottet, med andra ord.

Foto: TT

Källa: ELLE.com

LÄS MER:

Kändisar som är 160 centimeter eller kortare

11 kändisar som har haft svårt att få barn

Dubbelgångare? 28 kändisar som är extremt lika

Mest läst