Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Systrarna Stallone har vuxit upp – så ser de ut idag

06 jul, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
familjen stallone på röda mattan
Sophia, Sistine och Scarlet Stallone har vuxit upp i pappa Sylvester Stallones strålglans. Hur ser de ut idag? Här är svaret.
Annons
TV: Se kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Se kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Actionhjälten Sylvester Stallone hör till Hollywoods stora legender. Han har skrivit och spelat huvudrollen i totalt sex stycken filmer om den fiktiva boxaren Rocky Balboa. Vi har även sett honom i filmer som Gudfadern och Million Dollar Baby.

På ett privat plan har Sylvester Stallone varit omskriven för sina äktenskap och barn.

Tre barn med tredje hustrun

Med första hustrun Sasha Czack fick Sylvester två söner, Sage och Seargeoh. Den förstnämnda dog i hjärtsjukdom vid 36 års ålder år 2012. Den sistnämnda, som idag är 42 år, diagnostiserades som barn med autism.

Sylvester Stallones andra äktenskap var med danskan Birgitte Nielsen. Det varade i två år och paret fick inga barn ihop.

Annons

Stjärnans tredje och nuvarande hustru är Jennifer Flavin med vem han har tre döttrar; Sophia, 24, Sistine, 23, och Scarlet, 19.

Sophia, Sistine och Scarlet Stallone på röda mattan

Sophia och Sistine med sylvester stallone 2006
Sophia och Sistine som barn på premiär med pappa Sylvester.

Som barn följde döttrarna ofta med sina föräldrar på röda mattan. Vid premiären av Rocky Balboa 2006 höll Sophia och Sistine sin pappa hårt i handen.

familjen stallone 2009
Familjen Stallone på stan.

Intresset för familjen har även resulterat i otaliga paparazzibilder. Här ovan ser vi alla tre systrar med sina föräldrar ute och gå på stan i Malibu 2009.

Annons

Stolta föräldrar gratulerar yngsta dottern

Idag har systrarna vuxit upp. En ny bild på dem tre visar att de har ett delat intresse för mode, smink och skönhet. När systrarna poserar bredvid varandra är dessutom deras utseendemässiga likhet med varandra slående.

Bilden togs härom veckan, under pappa Sylvesters 75-årsfirande. Familjen avnjöt en middag ihop på en restaurang i Los Angeles.

systrarna stallone 2020
Grattis pappa! Sophia, Sistine och Scarlet firade Sylvester Stallone med middag på 75-årsdagen.

Att Sylvester Stallone är mäkta stolt över sin familj framgick när han nyligen postade en bild på Instagram för att gratulera dottern Scarlet som just gått ut highschool. Också på denna bild strålade systrarna ikapp, och mamma Jennifer fick också vara med.

”Grattis till vår underbara dotter”, skrev Sylvester i bildtexten.

Foto: TT

TV: Se 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrarBrand logo
TV: Se 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
Annons