Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Tilde de Paula Eby hyllas av maken Thomas – efter 13 år ihop

17 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Tilde de Paula Eby och maken Thomas varit ett par i tretton år, och kärleken är fortsatt stark mellan turturduvorna. Nu hyllar maken sin hustru på födelsedagen.
Tilde de Paula Eby och maken Thomas varit ett par i tretton år, och kärleken är fortsatt stark mellan turturduvorna. Nu hyllar maken sin hustru på födelsedagen.
Annons
TV: Tilde De Paula Ebys stilresa genom årenBrand logo
TV: Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

I snart tretton år har TV4-programledaren Tilde de Paula Eby, 49, och kärleken Thomas de Paula Eby, 40, varit ett par. Paret gick och gifte sig efter det att de kilat stadigt i tre år i november 2012. Efter att Tilde gått igenom flertalet separationer från sina barns pappor var hon till en början osäker på att ge sig in i en ny relation.

– Kärlek är ju så läskigt på det sättet att det kan göra så fruktansvärt ont. Är det inte konstigt, att av alla saker man varit med om i livet, så är just obesvarad kärlek eller ett kärlekssvek, att det ska vara så uppenbart smärtsamt. Alltså det är ju nästan som en fysisk smärta, har Tilde de Paula Eby tidigare berättat i podcasten Sårbar och superstark.

Tilde de Paula Eby: Så är relationen med barnens pappor

Tilde de Paula Eby är mamma till fyra. Sönerna Elian, 21, och Zion, 20, har hon med hennes ex författaren Daniel Möllberg, dottern Naemi, 16, från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 9, som hon har ihop med Thomas.

Annons

Under sommaren berättade Tilde att hon har en bra relation med alla barnens pappor.

– Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv. Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig, sa hon till Hälsoliv.

Tilde de Paula Eby om makens relation till hennes barn

Vad gäller kärleken till nuvarande maken Thomas de Paula Eby spirar kärleken fortfarande, något hon också förklarar i intervjun.

– Jag och Thomas har levt ihop i 13 år. Alltså, vi är bara en familj. Barnen och Thomas funkar jättebra ihop och vi har aldrig haft konflikter eller problem vad gäller det, fortsatte Tilde förklara i intervjun.

Så får Tilde de Paula Eby och maken ihop vardagen

Tidigare har hon även berättat att paret anstränger sig för att prioritera varandra, samtidigt som de vill ge varandra utrymme för sina egna privatliv och karriärer – där maken Thomas är musiker och artist.

Annons

– Att man börjar dela upp sig, ”Om du får tisdagskvällar så tar jag torsdagskvällar”. Då blir det plötsligt en fajt mellan två personer om vem som ska få mest tid utan den andra. I förlängningen tror jag inte att det är superbra, har hon sagt i Expressen. Hon fortsatte:

– Thomas är mitt livs kärlek men också bästa vän och jag vill ju hänga med honom så mycket som möjligt. Och han känner likadant, tack och lov. Så vi försöker bara hjälpa varandra så mycket som möjligt och det föder ju generositet.

Maken Thomas fina hyllning till Tilde

Och visst är kärleken fortsatt stark mellan paret som nu varit ihop i mer än ett decennium. Nu i dagarna gick den folkkära programledaren och fyllde 49 år, och den nio år yngre maken passade då på att hylla sin fru på bemärkelsedagen.

”Grattis booo! Happy Birthday! Cumpleaños feliz! Jag älskar dig oändligt!”, hurrar maken Thomas de Paula Eby på sina sociala medier samtidigt som han visar upp en bild på sin hustru när hon sminkar sig.

Se också: 6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte visste
Annons