Tilde de Paula Eby och Peter Jihdes återförening får tittarna att jubla
Så mycket tjänar de kvinnliga programledarna
Slå på ljud

Tilde de Paula Eby och Peter Jihde är två av Sveriges mest folkkära programledare, och i många år såg vi dem sida vid sida i TV4:s populära Nyhetsmorgon. Duon splittrades när Peter Jihde valde att sluta på TV4 för att börja jobba hos konkurrenten Nent Group. Något år senare valde även Tilde de Paula Eby att hoppa av programmet för att istället leda TV4:s då helt nya satsning Efter fem.

Efter fem har mottagits väl av publiken, och i programmet ser vi Tilde de Paula Eby ihop med folkliga ansikten som Henrik Alsterdal, Anna Brolin och Axel Pileby.

Tittarnas reaktion över att se Peter Jihde och Tilde de Paula Eby ihop igen

Då och då har det däremot hänt att vi sett Tilde de Paula Eby och Peter Jihde återförenas i tv-rutan efter att deras duo splittrades. Peter har vid ett flertal gånger gästat både Nyhetsmorgon, när Tilde fortfarande jobbade kvar, och Efter fem. I veckan såg vi det hända igen! Och tittarnas reaktioner är likadana varje gång – de älskar att se Tilde och Peter ihop igen!

Trots att det var ett par år sedan de jobbade ihop så finns det många som önskar att duon kommer att jobba ihop en dag igen. När programmet delade ett Instagram-inlägg med en bild av Tilde och Peter öste tittarna på med glada tillrop bland kommentarerna:

”Kul att se er tillsammans igen, även om det var en väldigt kort stund.”

”Saknar er i rutan tillsammans.”

”Kul att se Peter Jihde igen. Han var en bra programledare. Ni verkade vara ett bra team tillsammans. Tilde du får väl övertala honom att komma tillbaka till TV4.”

”Radarparet Peter och Tilde!! Underbara!!”

”Peter och Tilde = dreamteam”.

Tilde de Paula Ebys ord om återföreningen med Peter Jihde

Men även Tilde de Paula Eby verkar gilla att återförenas i rutan med Peter Jihde. På sin Instagram story har hon delat Efter fems inlägg och skriver fint:

”Peter!!! Kärt återseende”.

LÄS MER:

Josefin Nilssons forna hem till salu – fyra år efter hennes död

Här bär Victoria mamma Silvias över 20 år gamla jacka

Därför raderade Meghan Markle sina sociala medier-konton