Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tilde de Paula Ebys lyxhus i Spanien – bilderna visar semesterhemmet

12 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografChristine Olsson/TT
Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby har investerat i en lyxig semesterlägenhet på Mallorca.
Paret reser till det spanska semesterparadiset när de kan, och har det som alternativ till en sommarstuga i Sverige.
– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe, sa Tilde de Paula Eby i podcasten TV-fabriken 2018.
Annons
Allt du vill veta om Tilde de Paulas SuccékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Tilde de Paulas Succékarriär

Det är många svenska kändisar som verkar känna en dragning till Spanien, och investerar i ett semesterhem i värmen. Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli har båda köpt varsitt hus i Spanien, och ”Ica-Ulf” Paul Tilly bor till och med nere på Marbella permanent, där hans kärlek jobbar som mäklare.

Även TV4-programledaren Tilde de Paula Eby sällar sig till kändisskaran med hem i den spanska värmen. I podcasten TV-fabriken berättade hon 2018 att hon och maken Thomas de Paula Eby valt bort att investera i en sommarstuga i Sverige, och i stället köpt en lägenhet i Palma på den spanska ön Mallorca.

– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe. Vi har ju aldrig haft något sommarställe eller stuga och så, berättade Tilde de Paula Eby i podcasten, samma år som hon valde att lämna Nyhetsmorgon.

Annons

Tilde de Paula Eby reser till Spanien varje år

Från att ha varit programledare för Nyhetsmorgon under flera år, till att leda den nya satsningen Efter fem och samtidigt ta på sig jobbet som programledare i Let's dance har nu Tilde de Paula Eby dragit ner tempot något. Programledarjobbet i Efter fem delar hon nu med Anna Brolin, och Let's dance-fanan har tagits över av Petra Mede och David Lindgren – så kanske har hon lite mer tid att umgås med familjen i den spanska semesterlägenheten!

Tilde de Paula Ebys lyxiga lägenhet har en stor terrass och en bubbelpool, där familjen med hennes fyra barn kan hänga och umgås. Takterrassen har också utsikt över de spanska taken runt omkring.

Tilde har berättat att hon varit i Spanien varje år sedan 1999, och att hon till och med har bott där ett tag.

– Jag varit där varje år sedan 1999. Första gången skulle jag göra ett reportage för ”När & Fjärran” och blev alldeles förälskad. Jag hyrde ett hus och bodde där i ett halvår för ett tag sedan. Nu har vi äntligen köpt en lägenhet där hela familjen får plats, halva grejen är en enorm takterrass. Där kommer jag busa med ungarna, ligga under ett parasoll och läsa och ha härliga middagar med vännerna.

Källa: Svensk Dam.

Annons