Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Då har nya säsongen av Tillsammans med Strömstedt premiär – alla gäster och datum

15 feb, 2022 
Tillsammans med Strömstedt säsong 5 2022
Bild: TT/Björn Lindahl

Snart har en ny säsong av Tillsammans med Strömstedt premiär på TV4 och den här gången får tittarna träffa par som Dominika Peczynski och Anders Borg samt Isabella Löwengrip och Paul Sundvik.

– Alla har sin historia och den är värd att berättas, säger Jenny Strömstedt om nya säsongen.

Annons
5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du trorBrand logo
5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du tror

Relations- och intervjuprogrammet Tillsammans med Strömstedt kommer tillbaka med en femte säsong. Jenny och Niklas Strömstedt har under tidigare säsonger träffat par som Christina Schollin och Hans Wahlgren, Camilla Läckberg och Simon Sköld samt Lena Olin och Lasse Hallström. Nu kommer programmet tillbaka med nya gäster och nya kärlekshistorier.

Tillsammans med Strömstedt säsong 5

– Det är fint med kärleken mellan människor, och hur vi anstränger oss för att leva våra liv tillsammans. Alla har sin historia och den är värd att berättas, säger i ett pressmeddelande Jenny Strömstedt.

Annons

Här är alla gäster i Tillsammans med Strömstedt säsong 5

Under säsongen får tittarna djupdyka i relationer mellan politiker, skådespelare och före detta elitidrottae.

Stefan Löfven och Ulla Löfven

Avsnitt 1. Stefan och Ulla Löfven

Sveriges tidigare statsminister Stefan Löfven och hans fru Ulla träffades på jobbet för trettio år sedan då deras vänskap utvecklades till en kärleksrelation. Paret gifte sig 2003 och programmet sänds 28 februari.

Dominika Peczynski och Anders Borg bröllop bilder

Avsnitt 2. Dominika Peczynski och Anders Borg

Dominika Peczynski och Anders Borg träffades när de båda låg i varsin skilsmässoprocess. Dominika, som är känd som den före detta Army of Lovers-medlemmen och den före detta finansministern Anders Borg blev snabbt förälskade och hamnade i rampljuset direkt. Paret gifte sig 2018. Programmet sänds 7 mars.

Annons
Isabella Löwengrip pojkvän Paul Sundvik

Avsnitt 3. Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip var i en djup livskris när hon träffade fotografen och konstnären Paul Sundvik. Paret träffades i början av 2020 och Isabella har sedan dess öppet visat upp sin pojkvän och deras kärlekshistoria på sociala medier. Programmet sänds 14 mars.

Alexander och Malin Karim familj

Avsnitt 4. Alexander och Malin Karim

Skribenten Malin och skådespelaren Alexander Karim har tre barn tillsammans och lever ett händelserikt liv med resor, filminspelningar och äventyr. Paret har också skrivit barnböcker ihop. Programmet sänds 21 mars.

Annons
Jonas och Petra Björkman

Avsnitt 5. Jonas och Petra Björkman

Före detta tennisproffset Jonas Björkman träffade sin fru Petra när han var mitt uppe i sin karriär som elitidrottare. Nu har paret varit gifta i över 20 år och har två barn tillsammans. Programmet sänds 28 mars.

Jan Björklund och Anette Brifalk

Avsnitt 6. Jan Björklund och Anette Brifalk

Den före detta partiledaren Jan Björklund och hans fru Anette har varit gifta i trettio år. Paret har varit öppna om deras kamp med att få biologiska barn och att de efter flera försök valde att adoptera – och i dag är paret föräldrar till två söner. Programmet sänds 4 april.

Annons

Då har Tillsammans med Strömstedt premiär

Första avsnittet av säsong fem sänds på TV4 måndagen 28 februari och återkommer sedan varje måndag under sex veckors tid. Säsongen innehåller allt från humor till allvar – där relationsexperten Anna Bennich fördjupar sig i relationerna och funderingarna som dyker upp.

– Relationer är något som både engagerar och intresserar många människor. Jenny och Niklas undersöker ämnet med stor nyfikenhet och en portion humor, även om det också blir en hel del allvar. Jag är otroligt nöjd med de spännande paren som vi besöker i den nya säsongen, säger Clara Tengbom, exekutiv producent för programmet.

Annons