Pernilla Wahlgren och familjen syns mycket i tv.

1:06

Efter reklamen: Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

(1:06)

I det nya underhållningsprogrammet Masked singer på TV4 så klär olika kändisar ut sig och uppträder, och både juryn och tittarna hemma ska gissa vem det är som gömmer sig bakom maskerna. Juryn består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El Refai och Felix Herngren, och programledare är David Hellenius.

I förra veckans avsnitt av programmet var det Christina Schollin som fick lämna tävlingen, utklädd till ett får. Då hade dottern Pernilla Wahlgren först röstat att det var just mamma Christina Schollin i dräkten, men sedan ändrat sig till att det skulle vara Siw Malmkvist.

– Det var mycket som stämde på min mamma tyckte jag, men det var också det där med ”Karusellen” och det var Lennart Hyland och jag vet en som jobbat med honom och jag tar det på rösten. Jag tror att det är Siw Malmkvist, sa Pernilla Wahlgren i programmet.

Jill Johnson – och 11 andra kändisar som lanserat vin i år

Tittarnas kritik mot TV4 – för mycket Wahlgren

Men efter avsnittet så riktades det mycket kritik mot TV4:s val av casting – många tycker nämligen att det har blivit en överdos av personer från Wahlgren-familjen i kanalen.

Medan Pernilla och Christina var med i Masked singer, så har dottern Bianca Ingrosso precis gjort klart en till säsong som jurymedlem i Talang, och Benjamin Ingrosso har ett eget matlagningsprogram på kanalen.

Allt du behöver veta om succén Masked Singer i TV4

”Urdåligt!! Och för många Wahlgrenar på varje kanal..och Måns z. Kan ingen hitta några andra! Oengagerad och tittade bara med ett öga…Ett barnkalas till för vuxna..Nu räcker det..vet att man kan byta kanal men risken är stor att det dyker upp en ”gren” till”, skriver en person, uppger Nöjeslivet.

”Finns det bara Wahlgrens på TV det börjar bli lite mycket nu”, tycker en annan.

”Nääää, det här var väl ändå droppen…. Byt namn på TV4 till ” TV Wahlgren/Schollin ” Det Finns såååååå många andra Fantastiska Unga Artister och Skådespelare som vi vill se!!!”, menar en tredje.

Samtidigt är det uppenbarligen många som uppskattar familjen Wahlgren Ingrosso i tv-rutan. Masked singer drar in fina siffror på kanalen, och Bianca Ingrosso har hyllats i tv-krönikor som den bästa jurymedlemmen i Talang.

Samtidigt har Benjamin Ingrosso fått stort erkännande som tv-personlighet, först när han var med i Så mycket bättre i höstas och lyftes av krönikörerna både på Aftonbladet och Expressen, och nu med sitt matlagningsprogram.

Hans Wahlgrens oro för barnbarnet Bianca – efter hårda orden mot Pernilla