Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Tittarnas stora glädje efter Mandelmanns besked – det blir en säsong 6

29 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Tittarnas stora glädje efter Mandelmanns besked
Efter ett tufft 2020 kommer makarna Marie och Gustav Mandelmann med ett glädjande besked, och fansen jublar!
Annons
Familjen MandelmannBrand logo
Familjen Mandelmann

Året 2020 var inte makarna Mandelmanns bästa. Inte bara att pandemin ställde livet på ända på gården i Simrishamn – Gustav Mandelmann fick genomgå en tuff operation i knät efter att ha drabbats av svår artros, och paret förlorade sin älskade hund Siri som levt vid deras sida i femton år.

”Vår älskade Siri. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad. 2005-2020”, skrev Marie Mandelmann på sin Instagram i september.

Siri var en väl uppskattad karaktär i programmet – lite utav en hund-kändis, så sorgen och saknaden drabbade inte bara makarna Mandelmanns.

Dock skaffade de en kort tid innan Siris bortgång lilla valpen Selma, som Marie också har visat upp på sociala medier.

Osäkert om det skulle bli en femte säsong

På grund av både operationen och pandemin var det inte säkert om paret skulle kunna spela in en femte säsong av populära TV4-programmet Mandelmanns gård. Men tack och lov hann Gustav med sin operation, och efter säkra corona-lösningar så kunde kamerateamet komma och filma. Nu rullar den femte säsongen av Mandelmanns gård på TV4.

Annons

Mandelmanns glädjebesked

Nu kommer makarna Mandelmann med lite goda nyheter, för nu låter Marie Mandelmann sina följare veta att de redan är på gång med en sjätte säsong av programmet!

”En liten kvällspromenad upp till ensamma trädet, inte ensamma utan med ett filmteam då inspelningarna av säsong 6 påbörjats. Ikväll kan du se program 3 i säsong 5 då vi är i midsommartid och visst börjar det klia lite i odlingsfingrarna nu!”, meddelar hon på sina sociala medier.

Och inlägget verkar överraskat både den ena och den andra, för under inlägget väller glädjekommentarerna in. ”Ser fram emot det!”, skriver en varpå en annan låter oss veta att den ”Längtar!”.

Ännu har inte TV4 bekräftat att det skulle vara en sjätte säsong på gång, men det är väl såklart att Marie vet vad hon pratar om.

LÄS MER:

Annons