Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tommy Nilssons ekonomiska kris efter tiden med familjen

05 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
tommy nilsson
Snart åker Tommy Nilsson ut på sin efterlängtade Sverige-turné som ställdes in under pandemin, och nu får vi hoppas att pengarna ramlar in på kontot. För förra året var minst sagt ekonomiskt tight för hans familj.
Annons
TV: Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mammaBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mamma

Strax innan pandemin bröt ut var planen att Tommy Nilsson, 61, skulle ut i landet på turné, men likt så mycket annat under 2020 – fick den ställas in. Och eftersom hans nuvarande partner musikalstjärnan Linda Olsson, 41, är i samma bransch som Tommy blev förra året aningen knapert för familjen som ”fått vända på kronorna”, eftersom jobb efter jobb ställdes in.

– Ja, både jag och min sambo Linda är ju i samma bransch. Det har varit tufft och oroligt, absolut, säger han till Expressen samtidigt som han slår fast att många andra haft det värre.

– Vi är inte miljonärer på något sätt. Bara för att man syns på tv tror folk att man har hur mycket pengar som helst, gör han klart samtidigt som han berättar att arbetsbristen lett till mer tid för familjen, vilket varit trevligt.

Annons

Fina tiden med sonen Tim

Tommy Nilsson har idag fem barn varav fyra är vuxna; Angelica, 40, Kalle, 28, Linn 25, Isak, 19, och tillsammans med sin musikalartist till flickvän har han lille Tim, 9.

– Somrarna är ju då man är ute och spelar, men vi har haft en sommar tillsammans med vårt barn Tim och det har ju varit fantastiskt, säger han.

tommy nilsson med yngsta sonen tim.
Tommy Nilsson med sonen Tim på premiären av Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm 2019.

Tommy Nilsson om bröllopsplanerna med Linda

Tommy Nilsson och sambon Linda Olsson har länge stått i akt att gifta sig, men ännu har klockorna inte slagit för de två. Men Tommy Nilsson berättar att de nu planerat ett storslaget bröllop... i fyra år.

– Det gäller bara att hitta en tidpunkt. Det dyker upp ibland att ”visst fan, vi skulle ju gifta oss”. Alltså det är ingenting som är livsviktigt för någon av oss. Det är en kärleksmanifestation men det ger vi varandra varje dag ändå, så det är mest ett papper. Men det är klart att vi ska göra det vid tillfälle.

Annons
tommy nilsson och flickvännen linda
Året efter skilsmässan med Malin Berghagen fann Tommy Nilsson kärleken i sin nuvarande partner musikalstjärnan Linda Olsson, 41, och idag har de nioåriga sonen Tim tillsammans.
TV: Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
TV: Fem svenska kändispar vi minns
Annons