Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Trailer och premiärdatum för The Handmaid's Tale säsong 3

12 feb, 2019 
AvSofia Börjesson
Väntan på säsong tre av den omåttligt populära The Handmaid's Tale känns lång, men nu har vi åtminstone ett datum att förhålla oss till. Den sjätte juni, på Sveriges nationaldag, får vi veta hur Junes resa fortsätter – men redan nu kan vi se trailern!
Annons

På svenska flaggans dag, den sjätte juni, kommer äntligen säsong tre av den prisbelönade dramaserien The Handmaid’s Tale. Och HBO Nordic är vänliga nog att släppa hela tre avsnitt samtidigt på premiärdagen!

Den tredje säsongen av The Handmaid’s Tale består av 13 avsnitt och handlingen kretsar kring Junes handfasta kamp mot den dystopiska diktaturen Gilead. Hon har alla odds emot sig, men är fast besluten att fullfölja sin övertygelse och uppfylla sin dröm om en friare värld.

Vi kommer att få följa June och de andra karaktärerna genom återföreningar och svek – rakt in i Gileads hjärta. Kort sagt: ”Blessed be the fight” blir ett viktigt motto i The Handmaid’s Tale säsong tre.

Nu längtar vi förstås extra mycket till sommaren så att vi återigen kan få avnjuta fantastiska skådespelarinsatser av Elisabeth Moss (June) och Alexis Bledel (Ofglen). Men fram till dess kan vi åtminstone tjuvkika på några av bilderna som har släppts hittills – och av den första trailern.

Annons
June i The Handmaid's Tale säsong 3.
Tjänarinnorna i The Handmaid's Tale säsong tre har samlats utanför Vita huset.
Serena i ett eldigt inferno i tredje säsongen av The Handmaid's Tale.
Annons

I trailern till säsong tre av The Handmaid’s Tale får vi se en June som har fått nog, och hon verkar bara ha en sak för ögonen: hämnd, krig och rättvisa. Se den här!

Trailer: The Handmaid’s Tale säsong 3

Foto: HBO

Läs mer:

Annons