Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

TV4-Steffos bild från sjukhuset – berättar om ingreppet

03 jul, 2024 
AvJohanna Lejon
Fotograftt, INSTAGRAM
TV4-profilen Steffo Törnquist har opererats. Nu berättar han själv om ingreppet, på Instagram.
Annons
Programledaren Anna Lindmarker ville skydda barnen från offentlighetenBrand logo
Programledaren Anna Lindmarker ville skydda barnen från offentligheten

Steffo Törnquist har i många år varit ett älskat ansikte i tv-rutan. Tilllsammans med parhästen Jenny Strömstedt, och senare Sofia Geite, har han bjudit på både skratt och tårar i TV4:s långkörare Nyhetsmorgon.

I sina sociala medier, primärt på Instagram, delar han ofta med sig av vad som händer i hans liv. Ett liv fyllt av äventyr med jakt, god mat och motion, ofta i form av golf.

Men, häromdagen visade Steffo upp en helt ny sida av sig själv på Insta. Plötsligt syntes han i en sjukhussäng, iförd vit landstingetskjorta och dropp i armen. Det visade sig att Steffo genomgått en operation.

Annons

Steffo Törnquists ingrepp – därför har han opererats

– Min gång har icke varit estetiskt fulländad på en tid, kanske aldrig när jag tänker efter, men vad kan man förvänta sig med ett hål stort som en golfboll i femur, skriver Steffo till bilden.

Han fortsätter:

– Well, fick för några timmar sen ett sprillans nytt knä och all personal förefaller nöjd, jag med, så so far so good.

Steffo tillsammans med kollegan Jenny Strömstedt

I kommentarsfältet överöses TV4-profilen av krya på dig-hälsningar och stöttande ord. Många önskar honom god bättring. Här kan du se inlägget.

Annons

Också kollegan Sofia Geite skickar uppmuntrande ord.

– Världens bästa fredagspartner. Det må ta ett tag att förflytta sig mellan stor1 och C-skärm i höst, men - du kan alltid luta dig mot mig. Det vet du , skriver hon under Steffos bild.

Steffo tillsammans med sin hustru.

Att återhämta sig från en knäoperation kräver fysopterapi. Såhär skriver Danderyds sjukhus om tiden efter ingreppet.

”Rehabiliteringstiden efter din operation är individuell och påverkas av en rad faktorer, som t.ex. typ av operation, tidigare aktivitetsnivå och framför allt din egna insats avseende rehabiliteringen.Ofta rekommenderas kryckor efter operationen för att du skall kunna gå med ett naturligt gångmönster utan hälta.”

Annons