TV: Ulrika Jonsson – 5 saker du inte visste om kändisen
0:51

Efter reklamen: TV: Ulrika Jonsson – 5 saker du inte visste om kändisen

(0:51)

Slå på ljud

Världskända tv-kocken Gordon Ramsay, 54, har fem barn tillsammans med sin fru Tana, 47, där det senaste tillskottet till familjen kom för bara två år sedan. Paret har varit gifta sedan 1996, och äldre dottern Tilly tävlar just nu i brittiska Let's dance, Strictly come dancing. I en intervju med Daily Mail konstaterade Ramsay att han var öppen för att utöka familjen ytterligare med ett sjätte barn.

Nu ifrågasätts stjärnan av svenska Ulrika Jonsson, som under många år har varit medieprofil i Storbritannien, och bland annat skriver krönika i The Sun. Det är i sin krönika som hon chockas över Ramsays ovilja att sluta skaffa barn.

”När de välkomnade sitt femte tillskott för bara två år sedan, så tycker jag det låter förbryllande. Jag vet att män i stort sett kan fortsätta reproducera i alla oändlighet och Tana är 47, så det är inte bortom rimlighetens gränser. Men varför?” undrar Ulrika Jonsson.

Ulrika Jonsson: Vill inte ha fler barn

Ulrika konstaterar att hon själv, som har fyra barn där det yngsta är 13 år gammalt, helt har tappat intresset för småbarn.

”Jag har tidigare skrivit om hur jag styrts av min starka, överväldigande modersinstinkt. Spolar man fram några år så har något i mig förändrats. Jag eftersträvar inte att hålla en nyfödd. Jag jollrar inte mot småbarn”, skriver Ulrika Jonsson och fortsätter:

Kristin Kaspersen om att bli äldre: Alternativet är ju att vara död

”Jag har omedvetet gjort ett dramatiskt avståndstagande mot allt jag någonsin velat bli”.

Tanken på att vilja skaffa fler barn när man är 54 år gammal är för henne oförståelig.

”Jag skulle hellre dricka rom och pussa en hund än omfamna en bebis”, skriver hon.

TV: 5 kändisar som fått barnbarn tidigt
0:50

Efter reklamen: TV: 5 kändisar som fått barnbarn tidigt

(0:50)

Slå på ljud
Mest läst