Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Uppgifter: Angelina Jolies barn Shiloh tar bort pappa Brad Pitts efternamn

10 feb, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Uppgifter: Angelina Jolies barn Shiloh tar bort pappa Brad Pitts efternamn
Nu rapporterar amerikanska medier att Shiloh Jolie-Pitt, Brad Pitt och Angelina Jolies barn, väljer att plocka bort pappa Pitts efternamn på sina privata sociala medier-kanaler.
Annons
Kändisar som har varit gifta flest gångerBrand logo
Kändisar som har varit gifta flest gånger

Nu rapporterar tidningen OK! Magazine att Angelina Jolie och Brad Pitts barn Shiloh Jolie-Pitt valt att ta bort efternamnet Pitt på sina privata sociala medier-kanaler.

– Det är ett stort slag i ansiktet för Brad och ett tecken på att han kan vara på väg att förlora Shiloh till Angelina. Även om Shiloh säkert inte menade något illa är det ett slag under bältet för honom, säger en källa till tidningen och menar att Brad Pitt har det jobbigt som det är med ungarna som han så sällan får träffa.

Källan tillägger:

– Han lever och andas för barnen. Familjen betyder allt för honom. Det här lär göra riktigt ont.

Men att Shiloh Jolie-Pitt nu rapporteras tagit bort pappa Pitts efternamn på sina privata Instagram- och Twitter-konton behöver ju inte betyda mer än det, och ännu finns inga rapporter på att Shiloh skulle ändrat sitt namn i laglig mening.

Shiloh Jolie-Pitt har funderat kring sitt namn sedan barnsben

Utöver att Shiloh Jolie-Pitt är barnet till två av Hollywoods absolut kändaste (och snyggaste) ex-par, hamnar Shiloh Jolie-Pitt i strålkastarljuset av en annan anledning också. I amerikanska medier lyfts och hyllas Shiloh som en ikon bland unga HBTQ+personer. 2010 berättade Angelina Jolie om Shilohs insikt som hon fick redan som treåring.

Annons

– Hon vill vara en kille, så vi klippte av hennes hår. Hon gillar att bära killkläder och vill ha allt som är ”killigt”. Hon vill vara precis som sina bröder, förklarade Angelina Jolie då.

Shiloh Jolie-Pitt började tidigt fundera över sin könsidentitet, och att kallas för andra saker än sitt namn från födseln hör inte till ovanligheten.

– Hon vill bara bli kallad för John, eller Peter, det är en Peter Pan-grej. Och då säger jag, ’John, vill du ha lite juice?’, berättade Brad Pitt när han gästade Oprah Winfrey i amerikansk tv.

Angelina sägs ta hand om alla barn ensam

Brad Pitt och Angelina Jolie träffades när de spelade mot varandra i filmen Mr. and Mrs. Smith 2004, när Brad fortfarande var gift med Jennifer Aniston, 52. Men nu har det gått mer än fyra år sedan ”Brangelina” valde att gå skilda vägar, och sedan dess rapporteras det om att Angielina Jolie haft egen vårdnad om de sex barnen Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, och tvillingarna Vivienne och Knox, 12.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons