Shiloh Jolie-Pitt med mamman Angelina Jolie.

AFP

I maj 2006 fick skådespelarna Angelina Jolie och Brad Pitt sitt första biologiska barn som döptes till Shiloh Jolie-Pitt.

Hon hyllas ofta bland annat för att vara en HTBQ+-ikon bland de yngre. Anledningen till det är att Angelina Jolie i en intervju 2010 berättade att dottern börjat utforska sin könstillhörighet.

– Hon vill vara en kille, så vi klippte av hennes hår. Hon gillar att bära killkläder och vill ha allt som är ”killigt”. Hon vill vara precis som sina bröder, sa Angelina Jolie i en intervju med Vanity Fair då.

Brad Pitt har också pratat om detta i en intervju med Oprah Winfrey.

– Hon vill bara bli kallad för John. John eller Peter, det är en Peter Pan-grej. Och då säger jag, ’John, vill du ha lite juice?’, berättade pappan när han gästade talkshowen.

Angelina Jolie benämner fortfarande barnet som sin dotter, som i somras när hon gästade Good morning America och avslöjade att det var Shiloh som inspirerade henne att göra rösten till Stella i filmen Den fantastiska Ivan.

– Min dotter Shiloh läste boken. Hon älskade den och hon älskade Ivan, säger Angelina Jolie i den intervjun.

Så ser Shiloh Jolie-Pitt ut i dag

Shiloh Jolie-Pitt hyllas också för sin klädstil, både i amerikanska medier och på sociala medier. Hon brukar nämligen hänga med sina föräldrar på röda mattan när det vankas premiärer och är då ofta iklädd kostym eller skjorta.

Nu har nya bilder kommit som visar att den snart 15-åriga Shiloh vuxit upp – och är nästan lika lång som sin mamma.

Angelina Jolie tillsammans med döttrarna Shiloh och Zahara Jolie-Pitt under en shoppingtur.

Angelina Jolie tillsammans med döttrarna Shiloh och Sahara Jolie-Pitt under en shoppingtur.

Marksman/Mega

Bilderna är tagna när hon och systern Zahara Jolie-Pitt hänger med sin mamma för att shoppa. Enligt Hollywood life begav sig trion till en etiopisk butik i Los Angeles.

LÄS MER:
Här är kändisarnas mest bisarra (och jättedyra) julklappar

Angelina Jolie och Brad Pitts barn Shiloh hyllas världen över

Brad Pitts nya flickvän Nicole Poturalski är redan gift

Utvald läsning

Femina