Jennifer Aniston.
0:55

Efter reklamen: Det här är superstjärnan Jennifer Aniston

(0:55)

Jennifer Aniston ska adoptera en liten flicka från det mexikanska barnemmer Casa Hogar Sion, skriver sajten Closer.

Rykten om att 52-åriga Aniston ska ha varit på väg att adoptera ett barn från barnhemmet, en facilitet som hon länge har stöttat med pengar, kom redan 2011. Men när Jennifer Aniston träffade och sedan gifte sig med numera exmaken Justin Theroux, så lades planerna på is.

Men nu ska alltså adoptionsprocessen vara igång, menar Closer, som skriver att Vänner-stjärnan ska få hem sin lilla flicka i juni.

Berättade nyheten för Vänner-kollegerna

Jennifer Aniston och de gamla Vänner-kollegerna har nyligen samlats för att spela in en återföreningsspecial till HBO Max, och ska då ha passat på att berätta för alla sina gamla vänner.

– Jen kände att återföreningen var ett perfekt tillfälle för henne att berätta bebisnyheterna för hela gänget. Medan tjejerna såklart redan visste om det, eftersom de träffas regelbundet, så tänkte hon att det skulle vara speciellt att berätta för killarna när de alla var samlade, eftersom hon sällan träffar dem nu för tiden på grund av hektiska liv och jobbscheman, säger uppgiftslämnaren till Closer.

11 skådisar i sina allra första filmroller – se bilderna här

Eftersom de sex skådespelarna tillbringade tio år tillsammans när de spelade in Vänner mellan 1994 och 2003, så känner de varandra utan och innan, och har varit med på alla toppar och dalar.

– De var alla jätteglada när hon berättade för dem – de delade med sig av föräldratips, vilket hon sa att hon gärna tar emot när hon kommit till ro med allt, säger uppgiftslämnaren.

Jennifer Anistons ord startade rykten

Jennifer Aniston själv påbörjade rykten om barnplaner förra året när hon på en fråga om hur hon ser framtiden svarade:

– Jag ser skratt, jag ser barn som springer.

Adoptionsprocessen ska ha påbörjats redan under 2020, och Jennifer Aniston ska ha stöttats av bästa vännen Courteney Cox, som spelade Monica Geller i Vänner. Jennifer är gudmor till Courteneys dotter Coco, som har hunnit fylla 16 år.

Nu ska Cox vara så spänd inför bebisens ankomst att hon har tagit på sig att arrangera en babyshower för att fira att bästa vännen ska bli mamma.

– Court vet att Jen inte vill ha något stort, men hon vill fira den här stora milstolpen i hennes liv, så hon planerar en intim middag med alla hennes nära och kära, säger uppgiftslämnaren.

Nyheten har också plockats upp av The Mirror, som har sökt Jennifer Anistons presstalesperson utan framgång.

Jennifer Anistons härliga bilder med hunden Lord Chesterfield