Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uppgifter: Pamela Andersons känslor inför nya serien Pam & Tommy

03 feb, 2022 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
exmakarna pamela anderson och tommy lee
Pamela Anderson är nyskild för femte gången. Samtidigt har såret från stjärnans första kraschade äktenskap öppnats upp på nytt med släppet av serien Pam & Tommy på Disney+.
Annons
Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
Pamela Andersons stilresa genom åren

Pamela Anderson, 54, slog igenom tidigt 90-tal som modell i herrtidningen Playboy. Åren 1992-1997 blev hon ett välkänt ansikte för tv-publiken tack vare sin roll som livräddaren C J Parker i succéserien Baywatch.

Mitt under den blommande tv-karriären gifte sig Pam år 1995 med Tommy Lee, rockbandet Mötley Crües trummis. Turturduvorna hade då känt varandra i fyra dagar och skulle snart visa sig bli skvallertidningarnas favoritpar.

Om den stormiga kärlekssagan handlar streamingtjänsten Disney+ nya dramaserie Pam & Tom – och Pamela Anderson är enligt uppgift inte glad åt den nya uppmärksamheten.

Traumatiskt när sexfilm läckte ut

Pamela och Tommys kärlek var till en början intensiv och ansågs personifiera uttrycket ’sex, drugs & rock’n’roll’. Så pass att en hemmagjord porrfilm från parets smekmånad stals och läckte ut under relationens gång. Något för dåtidens kändisreportrar att sätta tänderna i och skapa rubriker av!

skärmdump från serien pam & tommy
Lily James och Sebastian Stan i rollerna som Pamela Anderson och Tommy Lee i Pam & Tommy på Disney+.

I serien Pam & Tommy, där Lily James och Sebastian Stan spelar huvudrollerna, har den idag ökända sex tape-skandalen fått stort utrymme. Pamela Anderson som nyligen skilde sig för femte gången behöver inte uppleva denna känsliga händelse på nytt, menar nu en källa med insyn i Pamela Andersons liv.

Annons

– Det var en mycket traumatisk upplevelse när sexfilmen blev offentlig, och det är orättvist att hon ska behöva genomleva det traumat på nytt, det är som att öppna upp ett sår, säger källan till amerikanska People.

pamela anderson med sina söner
Pamela Anderson på röda mattan tillsammans med sina och Tommy Lees gemensamma söner Dylan och Brandon.

Äktenskapet med Tommy Lee varade i tre år. Under tiden fick de sönerna Brandon, 25, och Dylan, 24, ihop.

– Pamela förtjänar respekt. Hon är en människa och en mamma. Det finns en dubbelmoral bakom detta. Det är hennes liv och hon borde få fatta beslut om det ska skapas innehåll av det, fortsätter uppgiftslämnaren.

Courtney Love kritiserar serien Pam & Tommy

När sexfilmen läckte ut till allmän beskådan, kände Pamela sig förföljd av paparazzi och utskrattad av publiken, menar källan vidare.

Annons

– Hon är verkligen en bra person och jag tror att allt hon någonsin velat är att vara gift och ha en livskamrat och ett fint liv, konstaterar källan.

Sedan tidigare har Pamela Andersons vän Courtney Love gått ut och fördömt den nya tv-serien eftersom hon anser att när sexvideon offentliggjordes, förstördes Pamelas liv.

”Mitt hjärta bultar för Pamela, och Lily James, vem fan hon nu är, borde skämmas”, skrev Courtney Love på Facebook i fjol som en hård känga mot skådespelaren som axlat rollen som Pamela Anderson.

Pam & Tommy släpps i 8 avsnitt och finns att streama i Sverige på Disney+.

Foto: TT

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons