Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Urgulliga bilden på Suri Cruise och valpen

18 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Katie Holmes, Tom Cruise och Suri
Tom Cruise och Katie Holmes dotter Suri fångades på bild när hon promenerade runt i New York med familjens senaste tillskott.
Annons
Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedanBrand logo
Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan

Suri Cruise är dotter till Tom Cruise och Katie Holmes. Föräldrarna träffades första gången 2005 och förlovade sig efter bara sju veckor tillsammans. Förhållandet fortsatte i ett rasande tempo och året efter förlovningen gifte de sig. Då hade de redan fått lilla Suri.

Därför tog det slut mellan Tom Cruise och Katie Holmes

Sju år efter att de träffats, 2012, splittrades paret. Och trots att anledningen inte är helt klarlagd spekulerar många i att det har att göra med Tom Cruises engagemang som scientolog, och att Katie Holmes oroade sig för att dottern skulle tvingas in i sekten.

– Suri är i den åldern där de börjar utbilda henne i Scientologcentren och indroducerar henne för religionen, skvallrade en källa nära Holmes till New York Post vid tiden för uppbrottet och tillade:

Annons

– Katie konverterade när hon och Tom vad gifta, men hon fastnade inte för det. Bakom stängda dörrar, och när privatplanen och röda mattorna var borta, så gillade hon inte det. Och hon bestämde sig för att hon inte ville utsätta Suri för det.

När skilsmässan väl gick igenom fick mamman ensam vårdnad om dottern. Och relationen till pappan verkar lite skakig. Det har rapporterats om att Tom Cruise inte träffat Suri sedan året efter skilsmässan. Som högt uppsatt medlem av Scientologikyrkan är Tom Cruise nämligen förbjuden att ha kontakt med avhoppare och familj utanför rörelsen.

Nya bilden på Suri Cruise och valpen

Det har också sagts att Katie Holmes har skrivit på ett kontrakt som säger att hon inte får kritisera kyrkan publikt. Det ska ha varit ett av kraven för att hon skulle få ensam vårdnad om sin dotter.

Suri är i dag 15 år och trots att pappan inte verkar vara med i bilden har hon en fin relation till sin mamma och de syns ofta ute på stan tillsammans. Nu har hon dock synts ute på med en annan familjemedlem, nämligen en liten hundvalp.

15-åriga Suri Cruise har fått en ny kompis.
15-åriga Suri Cruise har fått en ny kompis.

De fotograferades när de promenerade runt i vårsolen i New York och såg ut att ha en fin dag tillsammans.

Suri Cruise och nya hundvalpen på stan.
Suri Cruise och nya hundvalpen på stan.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons