Om du är en godisälskare av rang och dessutom gillar att gå på museum – då kommer The Dessert Museum vara helt i din smak!

Det nya godismuseet, som du hittar i Manilla på Filippinerna, har nämligen allt att erbjuda för dig som är svag för sött. Här finns åtta fantasifullt inredda rum med olika teman – vad sägs om spunnet socker, tuggummi, klubbor, marshmallows, sega björnar, donuts, glass och kakor?

I rummet med spunnet socker finns ”sockervaddsträd” vars frukter du kan plocka och äta, i marshmallowsrummet ser du en dörr av marshmallows och i ett annat rum kan du hoppa på en trampolin gjord av tuggummi. Du kan även gå genom ett regn av donuts i donutsrummet.

För dig som inte bara är intresserad av att ta bilder till ditt Instagram-konto finns det även en faktainriktad del om du vill lära dig mer om godisets historia.

The Dessert Museum öppnade upp portarna den 10 februari och lockade nästan 7 000 besökare under den första veckan – och vi är inte särskilt förvånade. Se bilder från museet nedan!

Foto: IBL Källa: Expressen

Läs även:
Hurra! Nu kan du beställa godis med hemleverans

Glöm godis – här är 5 nyttiga snacks att bjuda barnen på

29 klassiska godissorter som vi älskade när vi var små

Mest läst