Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Vänner-stjärnan Matthew Perry fick sitt gravida ex att köpa heroin åt honom

07 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografGregory Pace/REX/TT.
Vänner-stjärnan Matthew Perry tvingade sin exflickvän, som då var gravid, att köpa droger åt honom – ”för ingen kommer stanna en gravid kvinna”.
Kayti Edwards och skådespelaren var ihop ett kort tag, och förblev sedan vänner, men i dag ångrar hon att hon köpte droger åt honom.
– Ibland var det piller och kokain, ibland var det heroin och tjack. Det var som ett smörgåsbord, säger hon till The Sun.
Annons
Det här är superstjärnan Jennifer AnistonBrand logo
Det här är superstjärnan Jennifer Aniston

Vänner-stjärnan Matthew Perry, som nyligen förlovade sig, har varit öppen med att han har haft både drog- och hälsoproblem. Men det var få som visste exakt hur illa det var för skådespelaren.

Hans tidigare flickvän, som han efter att ha dejtat fortsatte vara vän med, Kayti Edwards, berättar nu i en intervju att hon brukade köpa knark åt skådespelaren – och att det gick så långt att hon köpte heroin åt honom när hon själv var gravid.

– Jag var typ fem månader gravid, och åkte ner och skaffade saker åt honom. Han brukade säga: ”Ingen kommer stanna en gravid tjej, oroa dig inte”, säger Edward som alltså väntade barn med en annan man.

Matthew Perry brukade vara den som ordnade knarkaffären, med Edward var den som sen åkte och hämtade drogerna som Perry hade köpt.

– Ibland var det piller och kokain, ibland var det heroin och tjack. Det var som ett smörgåsbord, säger hon till The Sun.

Matthew Perry betalade exflickvännen för att köpa droger

I dag ångrar Kayti Edwards att hon köpte drogerna åt vännen, som enligt uppgift kommit ur sitt beroende, men säger att det var för att hindra honom att vandra på gatorna och bli fotad av paparazzi eller tagen av polisen.

Annons

– Jag tittar tillbaka och tänker: ”Vad var jag för vän?” Men jag ville hjälpa honom. Han brukade ge mig dåligt samvete, och säga typ ”om du inte skaffar det åt mig så kommer jag gå ut där själv och gå ner på stan”, och jag bara nej nej, jag gör det. Jag ville inte att han i sitt sinnelag skulle A köra bild och B gå runt på gatorna... Det blev konstigt, vår relation blev ohälsosam. Jag kunde inte säga nej.

Samtidigt fick hon också mycket pengar för besväret, något som gjorde det svårare att sluta.

– Jag tjänade mycket pengar. Jag behövde bara köra, hämta upp och köra det till honom, ibland tre gånger om dagen. Ibland tjänade jag 30-40 000 kronor per dag. Han sa alltid att pengar inte var ett problem, säger hon till The Sun.

Läs mer:

Annons