khloé kardashian
1:37

Efter reklamen: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

(1:37)

Det är talkshow-värden Andy Cohen, 52, som tagit på sig att en gång för alla utbilda sina tittare i hur yngsta Kardashian-systerns namn ska uttalas. När han besöker talkshow-kollegan Jimmy Fallons The Tonight Show för att berätta om sin nya dokumentärserie For Real, avslöjar Andy hur momagern Kris Jenner reagerade på att han minsann hade koll på uttalet av hennes dotter Khloés namn.

Kris Jenners reaktion på Andy Cohens uttal

Serien som Andy Cohen programleder är i sju delar och handlar om historierna bakom de största reality-serierna. En av dem är så klart Keeping Up With The Kardashians. Jimmy Fallon påpekar att Andy i serien uttalar Khloés namn på ett sätt som ingen annan tycks göra, Khlo-ay.

– Du nämnde för mig backstage att hennes namn är Khlo-ay, inte Khlo-ey, säger Fallon till sin gäst.

– Precis, hon heter Khlo-ay, svarar Andy Cohen.

– Det är en liten accent ovanför namnet, varför är jag den enda som fattat det?

Andy berättar hur han i sitt nya program medvetet valde att uttala Khloés namn Khlo-ay.

– Jag besökte Khloés hem för att intervjua familjen Kardashian. När jag kom innanför dörren sa jag Khlo-ay och de andra kvinnorna sa ”Ursäkta?”. Men Kris sa att ”Ja, det är faktiskt så det ska uttalas”. Fråga henne själv.

Så var det att besöka Khloé Kardashians hem

Andy fortsätter sedan med att berätta om sin upplevelse av att besöka ett Kardashian-hem.

– Det var galet. Det var så många portar man skulle gå igenom och jag blev testad för covid innan de sa ”gå till nästa port och om den öppnas kan du fortsätta in till Khloé”.

Han berättar att det fanns en fantastisk ljussättning i hemmet, att alla familjemedlemmar var oerhört vackra och att de tycktes helt oberörda då de hängde runt och chillade i gungor på husets baksida.

– Det var en otrolig upplevelse, försäkrar Andy Cohen.

Fler kändisar med felaktiga namn

Khloé är inte den enda stjärna vars namn tycks bli fel med jämna mellan rum. I ett tidigare avsnitt av Jimmy Fallons The Tonight Show avslöjade Anne Hathaway att hon egentligen vill bli kallad Annie, men att ingen har lyssnat på henne när hon förklarat det. Också Peg Parnevik har berättat om hur hennes verkliga namn är Ida, något ingen kallar henne för.

Källa: InStyle

LÄS MER:

Elizabeth Olsen: Mamma har sagt fel namn i flera år

Kändisnamnen som du uttalat helt fel – så här heter de egentligen

Sanningen om Malou von Sivers namn: ”Jag heter inte Malou”

Mer läsning

Femina