Artikeln innehåller reklamlänkar
kronprinsessan victoria klänning by malina

I går höll kungaparet och kronprinsessparet, Victoria och Daniel, en diplomatmottagning. Vid några tillfällen per år ges tillfälle för de nytillträdda ambassadörerna med respektive att träffa kungaparet vid en mottagning på Kungliga slottet. Denna gång var det ambassadörer från Kazakhstan, Kosovo, Grekland, Litauen, Tyskland, Förenade Arabemiraten, Argentina och Angola som togs emot.

Första gången den nyutnämnda ambassadören träffar kungen är när de överlämnar sina kreditivbrev vid de högtidliga audienserna. Vid diplomat­mottagningen får de även en chans att träffa varandra samt representanter från Utrikesdepartementet.

Victoria i By Malina

Kronprinsessan i klänning från By Malina. Källa: The Royals and I.

Det bar Victoria på Kungliga slottet

Under mottagningen på slottet bar kronprinsessan Victoria en ny höstig klänning signerad det kungliga favoritmärket By Malina. (länk till Apprl) Klänningen går under namnet Lysandra Dress (länk till Apprl).

Klänning från By Malina

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

By Malina är en av kungligheternas favoritdesigners just nu. Till exempel bar prinsessan Sofia denna underbara blus (länk till Apprl) häromveckan. Även denna klänning (länk till Apprl), som vi såg på Victoria i våras finns i By Malinas butik just nu. Liksom dessa snygga skor! (länk till Ellos)

Gillar du förresten mönstret på Victorias klänning ovan? Det finns även i en vacker blus (länk till Apprl) – perfekt att matcha med en snygg kjol, ett par kostymbyxor eller favoritjeansen.

 

Läs mer:

Därför syns kronprinsessan Victoria så ofta i blått

Fina budskapet bakom Victorias nya accessoar

Sno stilen av Victoria – 6 plagg i butik just nu