KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020
Slå på ljud

Makarna David, 45, och Victoria Beckham, 46, har den senaste tiden varit jublande glada över många saker i livet.

Första goda nyheten kom när julisolen stekte som hetast, sonen Brooklyn, 21, gick ner på knä och friade till sin skådespelerska till flickvän Nicola Peltz, 25. Mamma och pappa Beckhams tyckte till en början att det gått undan för paret som började träffas i höstas, men när de såg den gnistrande förlovningsringen förstod de att sonen och Nicola Peltz menade allvar.

”Jag lovar att bli den bästa maken och pappan en dag”, annonserade Brooklyn intill förlovningsbilden på Instagram där Nicola Peltz bar en klänning designad av svärmor Victoria.

Mamma Victoria, som även har barnen Harper, Romeo och Cruz är glad över kärleksbeskedet att hennes äldsta son ska slå sina påsar samman med Nicola Peltz.

”Vi kunde inte vara gladare över att Brooklyn och Nicola ska gifta sig! Önskar er all kärlek och livslång lycka”, skrev hon på Instagram strax efter.

Victoria Beckham har designat bröllopsklänningar förr

Så till Victoria Beckams lycka nummer två, nu får hon även äran att designa Nicola Peltz bröllopsklänning, vilket den brittiska dagstidningen The Times avslöjade på sin Instagram-story häromdagen. Det är dock inte första gången Victoria designar bröllopsklänningar till sina nära och kära. 2016 fick väninnan tillika skådespelerskan Eva Longoria, 45, en vacker klänning uppsydd till sin stora kärleksdag.

– Eva, den vackraste bruden. Jag är så ärad över att få ha skapat din bröllopsklänning, tack för att jag fick förfrågan, skrev Victoria Beckham på Instagram då.

Victoria Beckham har sedan hon lanserade sitt modehus varit hett eftertraktad som designer till många bröllop. Och Eva Longoria skriver under på att hon alltid gör allt för att göra bruden lycklig.

– Hon är en riktig designer, hon har levt och andats mode hela sitt liv, säger väninnan Eva Longoria i Vouge.

2021 knyter Brooklyn & Nicola band

Klockorna för bröllopet väntas slå någon gång nästa år, enligt The Times. Och den lyckliga och (förhoppningsvis) välklädda bruden Nicola Peltz som har judiskt arv ser till att ceremonierna kommer innehålla judiska inslag.

– Det kommer inte vara ortodoxt eller superreligiöst, men det kommer definitivt innehålla några traditionella judiska inslag, uppger den brittiska sajten Daily Mail.

Brookyn Beckham & Nicola Peltz gifter sig 2021.

Brookyn Beckham & Nicola Peltz gifter sig 2021.

Foto: TT

LÄS MER:

Unika detaljerna i Nicola Peltz förlovningsring

Kändisarna som förlovat sig 2020

Mest läst