Nicola och Brooklyn

David och Victoria Beckhams 21-årige son Brooklyn förlovade sig i juli med amerikanska skådespelerskan Nicola Peltz, efter att ha dejtat sedan november 2019. I två veckor höll paret hemligheten för sig själva och de närmaste innan de gick ut med de glada nyheterna på Instagram.

”För två veckor sedan frågade jag om min själsfrände ville gifte sig med mig, och hon sa ja. Jag är nu den lyckligaste mannen på denna jord. Jag lovar att jag ska vara den bästa mannen, och bli den bästa pappan en dag. Jag älskar dig baby”, skrev Brooklyn Beckham.

På sin Instagram delade 25-åringa Nicola Peltz samma bild, åtföljd av texten:

”Du har gjort mig till den lyckligaste tjejen i världen. Jag kan inte vänta på att få tillbringa resten av mitt liv vid din sida. Din kärlek är den mest värdefulla gåvan. Jag älskar dig så mycket.”

Expertanalys

Bilden på det nyförlovade paret är tagen av Brooklyns 9-åriga lillasyster (!) Harper Seven i närheten av familjens rustika sommarhus i Cotswold i England. Där får man också en glimt av ringen, som sedan dess analyserats av experter världen över.

Brooklyn Beckham friar och ringen i närbild

Under sommaren har Nicola delat bild på ögonblicket då Brooklyn friade och man har även fått se ringen skymta förbi i närbild.

Ringen är en smaragdslipad solitärdiamant på ungefär fem karat. Den rejäla stenen omges av ett smalt band av mindre diamanter och en bas av vitt guld eller platina. Ett elegant och tidlöst val, liknande ringar har setts på såväl Grace Kelly och Elizabeth Taylor som Jennifer Lopez och Beyoncé.

Så mycket är ringen värd

Smaragdslipningen passar bäst för diamanter av allra högsta kvalitet eftersom den relativt enkla facetteringen genast avslöjar eventuella imperfektioner. Ringen värderas till cirka fyra miljoner kronor och enligt rykten ska Brooklyn själv varit med och designat ringen.

Han lär i sådana fall inte haft brist på inspiration – mamma Victoria har under sitt 21-åriga äktenskap hunnit med 15 (!) olika förlovningsringar.

Bild: TT/Skärmdump Instagram

Källa: Vogue, Metro Uk

LÄS MER:

Kändisbarnen med flest följare

Allt om David och Victoria Beckhams barn 2020