TV: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria
1:39

Efter reklamen: TV: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

(1:39)

David Beckham och Victoria Beckham (då Victoria Adams) möttes 1997 och de blev snabbt ett av världens kändaste par. Hon och Spice girls hade precis gjort entré i världen och debutplattan gjorde braksuccé på försäljningslistorna över stora delar av världen. Och han var under sin karriär en av världens absolut främsta fotbollsspelare i bland annat Manchester United.

Efter det har Victoria Beckham fortsatt sina framgångar, bland annat genom sitt klädesmärke och sitt sminkmärke.

Gunilla Perssons dotter Erika har vuxit upp – avslöjar framtidsplanen

David och Victoria Beckham fick sitt första barn Brooklyn i början av 1999, som idag gör som sina kändispäron och lever ett liv i rampljuset som både modell och influencer. Ett par år senare föddes Romeo, 2002 och ja, även han är modell och signades redan som tioåring till modemärket Burberry. Dottern Harper kom till världen 2011, och har även hon visat ett intresse för mode.

David och Victoria Beckham med sönerna Romeo, Cruz och Brooklyn på konsert med The Jonas Brothers 2010.

Victoria Beckham och familjens fina weekend

Sedan har paret Beckham även yngsta sonen Cruz, 16, som är lite utav ett musikaliskt geni, vilket han visat prov på ett antal gånger på sina sociala medier. I veckan delade mamma Beckham med sig av lite semesterbilder från resan till Napa, Kalifornien, på sina sociala medier – och nog såg familjen ut att ha det väldigt mysigt.

”Den mest underbara av höstdagar”, skriver hon samtidigt som hon visar upp en bild på dottern Harper och sonen Cruz intill en liten plaskdamm och träd som börjar inta höstens färger.

Frisören: Det här gör kunder fel innan de kommer till salongen

Cruz likhet med pappa Beckham

Givetvis tar det inte lång tid innan hyllningarna, lajksen och kommentarerna ramlar in under Victoria Beckhams nya familjebild. Flera personer häpnar även över sonen Cruz likhet med sin pappa David Beckham, och vi kan inte annat än att hålla med – far och son är lika som bär!

Mor och son!

IG: Victoria Beckham

Spana in likheterna här med den yngre David Beckham (!!!)
Bild från 2007 tillsammans med Victoria vid flygplatsen i LA.

Marcus Schenkenbergs okända liv i Tyskland – det gör modellen i dag