När Madeleines bästa vän Louise ”Lussan” Gottlieb gifte sig md sin Gustav Thott i Trosa i helgen var hela kungafamiljen inbjudna gäster. Bland övriga gäster skymtades även modejournalisten Sofi Fahrman, H&M:s vd Karl-Johan Persson med frun Leonie och SVT-journalisten Carolina Neurath med hennes make Niclas Engsäll.

Victoria anlände till vigseln i Hölö kyrka i en ny vacker klänning i en mörkt puderrosa färg.

Läs även: Sofia strålade i solgul klänning från svenska designern

Klänningen med blomapplikationer och pärlor kommer enligt amerikanska modemagasinet Harpers Bazaar kommer den från brittiska designern Jenny Packham.

Troligtvis har Victoria fått den specialuppsydd eftersom en klänning i just den färgen inte finns att hitta, men klänningsmodellen är sannolikt baserad på denna duvblå klänningen från Jenny Packham. Victoria ser också ut att ha valt att sätta dit ett extra tygband för att markera midjan lite extra.

 

Jenny Packham är ofta valet för så kallade A-list-kändisarna och är också en favorit hos hertiginnan Kate. Vilket också kanske skvallrar om att det är ett märke som inte alla har råd med. Den blå klänningen på bilden säljs nu för cirka 44 000 kronor på Neiman Marcus. Vad det kostar att sy upp en klänning hos Jenny Packham är dock inte klart.

När det kommer till själva bruden och hennes tärnor, så kommer deras mintgröna sidenklänningar från svenska couture designern Fadi El Khoury som finns representerad i NK:s Rosenrummet.

FOTO: Stella Pictures

Läs även: Victoria bar den omskrivna klänningen igen – så stylade hon den