Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Victorias och Madeleines klädsuccé på Polarpriset – allt om prinsesssornas outfits

16 jun, 2017 
Kungafamiljen gav i vanlig ordning kunglig glans till årets Polar Music Prize-gala i Stockholm. Och allas blickar riktades mot de snygga systrarna Victoria och Madeleine som stal showen i svensk design!
Annons

I torsdags var det återigen dags för Polar Music Prize att delas ut i Stockholm. I år gick priset till Sting samt Wayne Shorter och hela Sveriges kändiselit samlades för att uppvakta vinnarna.

Som sig bör var också större delen av kungafamiljen på plats och precis som vanligt var det kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine som stal showen – totalt.

Prinsessorna fick, som i många offentliga sammanhang, en hel del uppmärksamhet för sina kläder. Och i år kan man faktiskt konstatera att de båda gjorde klädsuccé. Varför? De valde båda två att klä sig i svenskt. Och det hela resulterade i idel hyllningar på nätet.

Kronprinsessan bar en specialuppsydd klänning, gjord enkom för henne, av Diana Orving. Prinsessan Madeleine, i sin tur, satsade på en tvådelad ensemble signerad Ida Sjöstedt Couture.

Annons

Men klänning, respektive kjol och blus, var givetvis inte allt som prinsessorna bar. Victorias skor, som vi faktiskt har sett på Polarpriset innan, kommer från YSL. Väskan är från Oasis. Hennes armband kommer från Cornelia Webb, ringarna från Kreuger Jewellery och örhängena från Engelbert.

Prinsessan Madeleine matchade sin Ida Sjöstedt-outfit med en knot clutch från Bottega Veneta och skor från Marchesa.

Foto IBL

Denna artikel är ursprungligen publicerad på Elle.se

Annons