1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Thomas Ravelli

Målvakten Thomas Ravelli har varit gift med sin hustrun Cathrine Ravelli sedan 1988, och tillsammans har de tre barn – döttrarna Josefin och Emelie, samt sonen Christoffer.

Tomas Ravelli med familjen.

Stefan Hyttfors

Ravellis barn har dock valt att hålla sig borta från rampljuset, och har inte synts särskilt mycket vid sin pappas sida i vimlet, eller gjort offentliga karriärer på egen hand. I dag är alla barnen i 30-årsåldern.

När Thomas och hustrun gick på invigningen av Clarion hotel i Göteborg 2012 valde dock döttrarna att följa med för en gångs skull!

Thomas Ravelli med hustrun Catherine och döttrarna Emelie och Josefin.

Cecilia Liljeton/TT

Tomas Brolin

Tomas Brolin med sonen Sebastian och makan Marielle Larsson med sin son Rasmus.

Karin Törnblom/TT

Målskytten Tomas Brolin har två barn, tillsammans med två olika kvinnor. 2001 fick han sin förstfödde, sonen Sebastian, tillsammans med fotomodellen Susan Hardenborg. 2009 kom nästa barn, dottern Lisa, som Tomas fick med hustrun Chatrin Strömberg. Tomas och Chatrin skilde sig dock, och sedan 2013 är fotbollsspelaren gift med Marielle Brolin.

Sebastian Hardenborg Brolin, som alltså nyss fyllt 20 år, har gått i pappas fotspår och blivit professionell fotbollsspelare. Han spelar just nu i Hudiksvalls FF, som ligger i division 1, och har sin fotbollserfarne pappa som agent.

503 Service Unavailable

Henrik Larsson

Henrik Larsson var en av de yngre i VM-truppen -94, men är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna. Han har varit gift med hustrun Madeleine sedan 1996, och de två har sonen Jordan och dottern Janelle tillsammans.

Henrik Larsson med sonen Jordan.

MILLIGAN ANDREW MILLIGAN

Henrik Larssons sporttalang verkar minst sagt ha smittat av sig på barnen. 24-åriga Jordan är professionell fotbollsspelare precis som pappa, och spelar i den ryska klubben Spartak Moskva, och var även uttagen till EM-truppen.

Jordan Larsson på EM-träning.

Tommy Holl/TT

Dottern Janelle Larsson, 19, räknas som ett av Sveriges stora framtidshopp inorm hästhoppning, och har fått Malin Bayards stipendium för sin talang.

Janelle Larsson 2019.

Christian Örnberg/EXP/TT

Anders Limpar

Anders Limpar, 54, syntes under våren i Superstars. Han har två vuxna barn tillsammans med exfrun Madeleine Limpar – Jesper, 29, och Josefine, 24. Anders och Madeleine gick skilda vägar 2012 efter 21 år som gifta, och de senaste sju åren har Anders levt med sambon Lena Lind.

Anders Limpar med frun Madeleine och ett av sina barn.

Björn Larsson Ask/SvD/TT

I dag är varken Jesper eller Josefine inne på en sportkarriär, men ett tag såg Jesper ut att gå i pappas fotspår, när han tränades av Anders i fotbollslaget Sollentuna United under uppväxten. Josefine i sin tur har jobbat som vårdbiträde men arbetar nu på Stadsmissionens kvinnojour i Umeå, skriver Hänt.

Mer läsning

Femina