Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

VM 94-hjältarnas barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

14 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
I Sverige ses de för alltid som fotbollshjältar efter bragdbronset i fotbolls-VM 1994, men för sina barn är de bara pappa.
I dag har VM 94-spelarnas barn vuxit upp – så här ser de ut och lever i dag!
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Thomas Ravelli

Målvakten Thomas Ravelli har varit gift med sin hustrun Cathrine Ravelli sedan 1988, och tillsammans har de tre barn – döttrarna Josefin och Emelie, samt sonen Christoffer.

Tomas Ravelli med familjen.

Ravellis barn har dock valt att hålla sig borta från rampljuset, och har inte synts särskilt mycket vid sin pappas sida i vimlet, eller gjort offentliga karriärer på egen hand. I dag är alla barnen i 30-årsåldern.

Annons

När Thomas och hustrun gick på invigningen av Clarion hotel i Göteborg 2012 valde dock döttrarna att följa med för en gångs skull!

Thomas Ravelli med hustrun Catherine och döttrarna Emelie och Josefin.

Tomas Brolin

Tomas Brolin med sonen Sebastian och makan Marielle Larsson med sin son Rasmus.

Målskytten Tomas Brolin har två barn, tillsammans med två olika kvinnor. 2001 fick han sin förstfödde, sonen Sebastian, tillsammans med fotomodellen Susan Hardenborg. 2009 kom nästa barn, dottern Lisa, som Tomas fick med hustrun Chatrin Strömberg. Tomas och Chatrin skilde sig dock, och sedan 2013 är fotbollsspelaren gift med Marielle Brolin.

Annons

Sebastian Hardenborg Brolin, som alltså nyss fyllt 20 år, har gått i pappas fotspår och blivit professionell fotbollsspelare. Han spelar just nu i Hudiksvalls FF, som ligger i division 1, och har sin fotbollserfarne pappa som agent.

Henrik Larsson

Henrik Larsson var en av de yngre i VM-truppen -94, men är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna. Han har varit gift med hustrun Madeleine sedan 1996, och de två har sonen Jordan och dottern Janelle tillsammans.

Henrik Larsson med sonen Jordan.

Henrik Larssons sporttalang verkar minst sagt ha smittat av sig på barnen. 24-åriga Jordan är professionell fotbollsspelare precis som pappa, och spelar i den ryska klubben Spartak Moskva, och var även uttagen till EM-truppen.

Annons
Jordan Larsson på EM-träning.

Dottern Janelle Larsson, 19, räknas som ett av Sveriges stora framtidshopp inorm hästhoppning, och har fått Malin Bayards stipendium för sin talang.

Janelle Larsson 2019.

Anders Limpar

Anders Limpar, 54, syntes under våren i Superstars. Han har två vuxna barn tillsammans med exfrun Madeleine Limpar – Jesper, 29, och Josefine, 24. Anders och Madeleine gick skilda vägar 2012 efter 21 år som gifta, och de senaste sju åren har Anders levt med sambon Lena Lind.

Annons
Anders Limpar med frun Madeleine och ett av sina barn.

I dag är varken Jesper eller Josefine inne på en sportkarriär, men ett tag såg Jesper ut att gå i pappas fotspår, när han tränades av Anders i fotbollslaget Sollentuna United under uppväxten. Josefine i sin tur har jobbat som vårdbiträde men arbetar nu på Stadsmissionens kvinnojour i Umeå, skriver Hänt.

Annons