Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

VMA 2020: Se stjärnorna på röda mattan

31 aug, 2020 
AvNina Nyström
Röda mattan VMA 2020
Årets upplaga av MTV Video Music Awards har under natten bjudit på gala – men på ett coronaanpassat vis. Spana in de bästa looksen från röda mattan!
Annons
De bästa musikvideorna under 2020Brand logo
De bästa musikvideorna under 2020

Natten mellan söndag och måndag, svensk tid, korades årets bästa musikhändelser på MVT Video Music Awards i New York.

I år gick själva galan av stapeln på Barclays center i New York, men med anledning av coronaviruset hölls alla uppträdanden utomhus på ett antal olika platser i stan. Publiken var ytterst begränsad. Bland artisterna som uppträdde under kvällen fanns exempelvis The Weeknd och Lady Gaga.

Ariana Grande och Lady Gaga hade flest nomineringar innan galan, hela nio stycken vardera – och de båda stjärnorna blev galans stora vinnare, med fem priser vardera. De tog också hem priset för bästa låt samt bästa samarbete, för Rain On Me.

Coronaanpassade röda mattan och uppträdanden

Det här är en av de första stora tillställningarna som gått av stapeln efter coronavirusets utbrott, och med en klen inbjuden skara på plats saknas det vanliga pärlband av glammiga bilder som annars alltid åtföljer galor. Många kändisar och vinnare har delat bilder hemifrån, eller från sitt uppträdande på annan plats.

Annons

Men – vi har lyckats skrapa ihop en samling av de bästa looksen som faktiskt gick på röda mattan i år. (Och ja, The Weeknd ser lite tilltufsad ut, men det är bara smink, en look han kört med några månader nu i samband med videon till Blinding Lights.)

Bilder från röda mattan på MTV Video Music Awards 2020

Lady Gaga

Joey King

Miley Cyrus

Sofia Carson

Nicole Richie

The Weeknd

Foto: Instagram

LÄS MER:

Annons