Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Zlatans beslut med Helena Seger – efter tuffa tiden ifrån varandra

22 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografPONTUS LUNDAHL / TT
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är vana vid att tillbringa mycket tid ifrån varandra – speciellt under pandemin har familjen haft svårt att få ihop det.
Nu missar Zlatan sin nästa match med sitt Milan efter en utvisning, men det är till familjens fördel.
Fotbollsspelaren har fått godkänt att åka hem till familjen i Stockholm av fotbollsklubben under sin avstängda tid.
Annons
Helena Seger - från chef till fotbollsfruBrand logo
Helena Seger - från chef till fotbollsfru

Zlatan Ibrahimovic och kärleken Helena Seger har fått tillbringa mycket tid ifrån varandra under coronapandemin, och vant sig vid att ha en splittrad familj. Medan Zlatan spelar i Milan och bor i Milano, har Helena Seger och parets barn Maximilian och Vincent bosatt sig i Stockholm, där sönerna går i skolan och spelar fotboll i Hammarby, där Zlatan Ibrahimovic är delägare.

Den 39-åriga fotbollslegendaren har gjort stor succé sedan han kom tillbaka till Milano efter en tid i USA – han har avgjort flera matcher och visat att han verkligen inte är borträknad från eliten trots sin ålder.

Efter säsongens slut går Zlatan Ibrahimovic kontrakt med Milan ut – men nu rapporterar Aftonbladet att stjärnan förväntas skriva på för ytterligare en säsong hos storklubben.

Annons

Zlatan Ibrahimovic beslut för familjen

Nyligen har Zlatan dock tvingats till en ofrivillig paus från fotbollsspelandet efter att ha argumenterat emot domaren i en match, vilket resulterade i att Ibrahimovic fick rött kort och blev utvisad. Därför har han fått stå över sin nästa match med laget.

Men inget ont som inte för något gott med sig. Zlatan har nu valt att ta sin oväntade ledighet till att åka hem till Sverige och hälsa på Helena Seger och sina söner i Stockholm. Fotbollsspelaren ansökte om att få lämna landet hos klubben och har fått det godkänt av Milan, skriver Aftonbladet.

Helena, Maximilian och Vincent har inte träffat Zlatan Ibrahimovic sedan i mars, när fotbollsspelaren var hemma i Sverige för att berätta att han kommer spela med fotbollslandslaget igen. Han berättade då om utmaningen kring att få tiden att räcka till både till sina söner, sin kärlek och till det han har kvar av fotbollskarriären, både i klubb och fotbollslandslaget.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sa Zlatan Ibrahimovic då.

Annons