Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

10 snygga plädar att uppdatera hemmet med

16 mar, 2020 
AvNanna von Knorring
plädar och filtar våren 2020
I läshörnan, i soffan eller som ett värmande överkast på sängen. Filtar och plädar är användbara i flera olika rum och adderar både färg och textur till inredningen. Vi tipsar om 10 stilsäkra köp i vår!
Annons

Även om våren snart är här är det fortfarande svalt ute och det kan stundtals vara kyligt i hemmet. En pläd värmer i soffan och i fotändan av sängen samtidigt som den är en snygg textildetalj som ger hemmet en uppdatering med sin avvikande struktur eller med en härlig färg som ger vårkänsla.

Här tipsar vi om tio snygga plädar som går att klicka hem just nu:

1. Mohairfilt, Stackelbergs

Mohair pläd från Stackelbergs

Handgjord pläd i mohair med rullade fransar som gjorts enligt gammal hantverkstradition i Sydafrika. Finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

2. Pläd i gotlandsull, Klippan Yllefabrik

gul ullpläd från klippan

Pläd i tjock gotlandsull i en härlig gul nyans, designad av Birgitta Bengtsson Björk för Klippan Yllefabrik. Går att använda både inom- och utomhus och är enkel att rengöra. Finns i olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

3. Levelin pläd i linne, Himla

filt från himla

Mjuk pläd i linne som även går att använda som duk på bordet. Här i en härlig ljus, blekgrön nyans, som ger vårkänsla i hemmet, men pläden finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Tiiliskivi pläd i ull, Marimekko

tiiliskivi pläd från marimekko

Olivgrön pläd i 100 procent ull med tegelstensmönster formgivet av Marimekko-grundaren Armi Ratia. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

5. Arpa pläd i kashmir, Jotex

grå pläd i kashmir från jotex

Stilren pläd i blandning av ull och kashmir med fransar längs med kortsidorna. Här i lätt melerat, ljusgrått utförande, finns i flera färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

6. Crinkle pläd, Hay

crinkle pläd från hay

Snygg bomullspläd med blockränder och en skrynklig, mjuk struktur samt korta fransar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

7. Pläd i bomull, Bloomingville

filt från bloomingville

Mysig blåvit filt med tofsar från danska Bloomingville. Filten passar i hemmet året om. Här kan du köpa den (reklamlänk).

8. Mellow lin filt, Garbo & Friends

garbo-friends-filt

Snygg filt som även fungerar som överkast från svenska Garbo & Friends. Oeko-Tex-certifierad och tillverkad i linne och bomull. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

9. Filt i ull, Stackelbergs

filt från stackelbergs

Vacker, stor pläd av 80 procent lammull och 20 procent polyamid från Stackelbergs. Här kan du köpa den (reklamlänk).

10. Egg pläd, Ceannis

egg ceannis pläd

Klassiska pläden Egg från Ceannis ger dekorativ textur och en skön detalj i soffan. Baksidan går i matchande sammet. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons