Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

11 runda speglar som passar för hemmets alla rum

23 feb, 2018 
AvAlva Fierro
Få inredningsdetaljer är så uppskattade som den runda spegeln just nu – lika snygg som central för att skapa rymd i hemmet. Vi har listat 11 runda favoriter.
Annons

De trendiga runda speglarna har sedan en tid tillbaka hittat in i vardagsrummet, sovrummet, hallen och badrummet – vi ser dem överallt.

Låt den stå för sig själv eller kombinera flera olika varianter genom att skapa en snygg spegelvägg.

Här är 11 runda speglar vi inspireras av just nu:

 

Walls är en stilren rund spegel med en klar finish i glas i olika storlekar från danska House Doctor. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Rund spegel med svart metallupphängning från danska Moebe. ANNONS Läs mer om spegeln och köp här. 

CM-1 rund spegel från Frama är en klassisk rund spegel med sluttande kanter som är fäst på en inoljad ekplatta. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons

Den tonade spegeln har en minimalistisk design som lätt smälter in med resten av hemmets inredning. ANNONS Läs mer och köp den här. 

Strap spegel i pulverlackerat stål från Hay är en stilren spegel som hängs på väggen i ett medföljande silikonband. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons

Haga Basic spegel av formgivarduon Stina Sandwall och Nina Jobs är en enkel, stilren och lättplacerad spegel som passar in i alla möjliga rum i ditt hem. Finns i olika storlekar. ANNONS Läs mer och köp här.

 

Annons

Fullmoon spegel från Skagerak är designad av Milia Seyppel och Mattia Risaliti och är tillverkad av ett upphäng av askträ tillsammans med en rund spegel. ANNONS Läs mer och köp här.

Mirror saknar spegelglas och består i stället av polerat stål med en finish av guld. Den danska designduon Studio Roso har utvecklat en innovativ teknik som ger en regnbågsliknande effekt på ytan. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons

Miró Miró är en serie speglar formgivna av Ida Linea Hildebrand för Friends & Founders. Serien kännetecknas av det lilla runda bordet i mässing som är både dekorativt och praktiskt. ANNONS Läs mer och köp här.

Spegel från Stina Sandwall design i lackerad plåt. Finns i olika färger och storlekar. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Enter Mirror – spegel med detaljer i lackad metall och läder formgiven av Søren Rose Studio för Ferm Living. Fin att ha i hallen, men passar lika bra i badrummet eller sovrummet. ANNONS Läs mer och köp här. 

Läs också:

[socializer-facebooklikeshare]

Artikeln publicerades först på Residence.

 

Annons