Black Friday har blivit årets största shoppingdag och ett fenomen som spridit sig världen över. Syftet med shoppingdagen är att få igång julhandeln efter amerikanska Thanksgiving som går av stapeln dagen innan Black Friday.

Är du ute efter de perfekta julklapparna eller vill du passa på och köpa det där du suktat efter till ditt eget hem nu när priset är nedsatt? Spana in butikerna här nedan och scrolla vidare för att hitta våra utvalda favoriter.

Butiker som har bra rea på Black Friday

Nordiska Galleriet – kampanjpriser på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

RoyalDesign – upp till 70 % rabatt. Här kan du fynda (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Rum21 – upp till 50 % rabatt. Här kan du fynda (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Granit – 30-50 % rabatt på utvalda varor. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

Jotex – 25 % på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk från Apprl).

Confident Living – upp till 70 % på utvalda produkter. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

Åhléns – 25-30 % på olika kategorier varje dag. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

Ellos Home – 25 % på ordinarie priser. Här kan du fynda (reklamlänk från Apprl).

Lagerhaus – upp till 30 % på allt. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

Designtorget – upp till 25 % rabatt på utvalda varor. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

Homeroom – upp till 50 % rabatt på möbler och inredning. Här kan du fynda (reklamlänk från Apprl).

Hemtex – 30 % rabatt på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk från Awin.com).

H&M Home – upp till 50 % rabatt. Här kan du fynda (reklamlänk från Apprl).

Nordic Nest – 15-70 % rabatt på allt. Här kan du fynda (reklamlänk från Awin.com).

Cervera – minst 20 % rabatt på allt. Här kan du fynda (reklamlänk från Adtraction).

Soffadirekt – upp till 70 % rabatt på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk från Awin.com).

Lyxiga inredningsdetaljer att fynda på Black Friday

Att shoppa för att det är rea är aldrig bra. Varken för din plånbok, ditt hem eller för vår planet. Så tänk till en gång extra innan du klickar hem något. Har du å sin sida gått och spanat på något länge kan det vara ett bra läge att slå till, så länge det du köper faktiskt behövs i hemmet.

Vi har valt ut tolv lyxiga inredningsdetaljer som är på rea i dag och som dessutom är klassiker som står sig år efter år. Scrolla ner för att inspireras!

1. 2097/18 Sarafatti ljuskrona, Flos

 

Sarafatti från Flos på Black Friday

En lyxig designlampa är ett smart reaköp eftersom de oftast kostar en slant att investera i. Flos Sarafatti ljuskrona är en pampig, men modern detalj i hemmet. Här ovan i matt svart som blir en stilsäker detalj i vilket rum som helst. Finns även i mässing och i krom. Här kan du fynda den (reklamlänk från Tradedoubler.com).

2. Bernadotte termoskanna, Georg Jensen

Termoskanna i silver från Georg Jensen

Exklusiv termoskanna i rostfritt stål, formgiven av Sigvard Bernadotte för Georg Jensen. En användbar kanna som dessutom är en fin detalj man gärna låter stå framme. Här kan du fynda den (reklamlänk från Tradedoubler.com).

3. Påslakanset i ekologisk bomull, Ellos Home

Påslakanset i ekologisk bomull från Ellos Home

Påslakan behövs alltid i hemmet och i dag är de för de flesta självklart att kombinera ett vackert utseende med bra material. Det här påslakansetet om två alternativt tre delar är gjort i ekologisk bomull och har därför en mjuk, slät yta. Finns i flera fina färger. Här kan du fynda dem (reklamlänk från Awin.com).

4. Kruka, DBKD

Kruka från DBKD
Pistagegrön kruka från DBKD

Ett hem är inte komplett utan något grönt och snyggast bli det när man blandar krukor i olika färger och stilar. Den här krukan har formgivits av Saša Antić och har ett uttryck som både sticker ut och smälter in. Krukan finns i flera färger, här ovan i prickigt och i pistagegrönt. Här kan du fynda den (reklamlänk från Tradedoubler.com).

5. Rund stor spegel, Decotique

Rund spegel från Decotique

Den runda spegeln har blivit en klassiker och storfavorit i hemmets alla rum. Den här stilsäkra varianten har en minimalistisk tunn ram runt, som gör den till en modern inredningsdetalj som står sig år efter år. Här kan du fynda den (reklamlänk från Tradedoubler.com).

6. Pläd, Granit

pläd från granit

Lyxig pläd i mix av ull och mohair som värmer, samtidigt som den känns luftig. Dessutom blir den en vacker detalj i hemmet. Finns i flera färger. Här kan du fynda den (reklamlänk från Adtraction).

7. Överkast i sammet, H&M Home

överkast i sammet från H&M Home

En vackert bäddad säng kan göra hela sovrummet och ett överkast är pricken över i:et. Det här överkastet har en ovansida i fin sammet med lyster, medan baksidan är i bomull. Här kan du fynda den (reklamlänk från Apprl).

8. Rödvinsglas 4-pack, Iittala

vinglas från iittala

Snygga glas förhöjer varje måltid och dukning. Iittalas tidlösa linjer är ett säkert kort för den som vill ha något minimalistiskt, men elegant. Här ovan rödvinsglas som säljs i ett set om fyra. Här kan du fynda dem (reklamlänk från Adtraction).

9. Snöblomma julstjärna, Watt & Veke

 

Snöblomma julstjärna på rea

Watt & Vekes julstjärna Snöblomma är en vacker detalj i fönstret såväl i december som under det mörka vinterhalvåret. Här kan du fynda den (reklamlänk från Tradedoubler.com).

10. Velvet tencel matta, Classic collection

Matta i tencel med lyster

Den här stora mattan ger en lyxig känsla i hemmet tack vare sitt mjuka material som känns skönt under fötterna. Mattan har en vacker glans och lyster och finns i fem vackra färger. Här kan du fynda den (reklamlänk från Awin.com).

11. No 14 caféstol, Michael Thonet/Paged

No 14 med rottingsits Thonet

Den här stolen har blivit en designklassiker som står sig i generationer och i dag finns den i flera fina utföranden. En av våra favoriter är den här varianten, i svart med en elegant sits i rotting. Här kan du fynda den (reklamlänk från Tradedoubler.com).

12. Handdukar, Gant Home

Lyxiga handdukar från gant home

Fluffiga, mjuka handdukar sätter guldkant på badrummet. De här mjuka handdukarna i 100 procent bomull finns i flera storlekar och färger, här i mörkgrått. Här kan du fynda dem (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Läs mer:

Här är julpyntet du kan fynda på Black Week

Adventsljusstakar att fynda på Black Week

7 sätt att förnya dina möbler och detaljer – istället för att köpa nytt

Utvald läsning

Femina