Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

12 lyxiga inredningsdetaljer att fynda på Black Friday

29 nov, 2019 
AvNanna von Knorring
Black Friday 2019 är här och vi har samlat dagens bästa erbjudanden för alla som är ute efter ny inredning. Här tipsar vi om 12 smarta köp och vilka butiker du kan spana in på rean.
Annons

Black Friday har blivit årets största shoppingdag och ett fenomen som spridit sig världen över. Syftet med shoppingdagen är att få igång julhandeln efter amerikanska Thanksgiving som går av stapeln dagen innan Black Friday.

Är du ute efter de perfekta julklapparna eller vill du passa på och köpa det där du suktat efter till ditt eget hem nu när priset är nedsatt? Spana in butikerna här nedan och scrolla vidare för att hitta våra utvalda favoriter.

Butiker som har bra rea på Black Friday

Nordiska Galleriet – kampanjpriser på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk).

RoyalDesign – upp till 70 % rabatt. Här kan du fynda (reklamlänk).

Rum21 – upp till 50 % rabatt. Här kan du fynda (reklamlänk).

Granit – 30-50 % rabatt på utvalda varor. Här kan du fynda (reklamlänk).

Jotex – 25 % på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk).

Confident Living – upp till 70 % på utvalda produkter. Här kan du fynda (reklamlänk).

Annons

Åhléns – 25-30 % på olika kategorier varje dag. Här kan du fynda (reklamlänk).

Ellos Home – 25 % på ordinarie priser. Här kan du fynda (reklamlänk).

Lagerhaus – upp till 30 % på allt. Här kan du fynda (reklamlänk).

Designtorget – upp till 25 % rabatt på utvalda varor. Här kan du fynda (reklamlänk).

Homeroom – upp till 50 % rabatt på möbler och inredning. Här kan du fynda (reklamlänk).

Hemtex – 30 % rabatt på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk).

H&M Home – upp till 50 % rabatt. Här kan du fynda (reklamlänk).

Nordic Nest – 15-70 % rabatt på allt. Här kan du fynda (reklamlänk).

Cervera – minst 20 % rabatt på allt. Här kan du fynda (reklamlänk).

Soffadirekt – upp till 70 % rabatt på hela sortimentet. Här kan du fynda (reklamlänk).

Lyxiga inredningsdetaljer att fynda på Black Friday

Att shoppa för att det är rea är aldrig bra. Varken för din plånbok, ditt hem eller för vår planet. Så tänk till en gång extra innan du klickar hem något. Har du å sin sida gått och spanat på något länge kan det vara ett bra läge att slå till, så länge det du köper faktiskt behövs i hemmet.

Annons

Vi har valt ut tolv lyxiga inredningsdetaljer som är på rea i dag och som dessutom är klassiker som står sig år efter år. Scrolla ner för att inspireras!

1. 2097/18 Sarafatti ljuskrona, Flos

 

Sarafatti från Flos på Black Friday

En lyxig designlampa är ett smart reaköp eftersom de oftast kostar en slant att investera i. Flos Sarafatti ljuskrona är en pampig, men modern detalj i hemmet. Här ovan i matt svart som blir en stilsäker detalj i vilket rum som helst. Finns även i mässing och i krom. Här kan du fynda den (reklamlänk).

2. Bernadotte termoskanna, Georg Jensen

Termoskanna i silver från Georg Jensen

Exklusiv termoskanna i rostfritt stål, formgiven av Sigvard Bernadotte för Georg Jensen. En användbar kanna som dessutom är en fin detalj man gärna låter stå framme. Här kan du fynda den (reklamlänk).

Annons

3. Påslakanset i ekologisk bomull, Ellos Home

Påslakanset i ekologisk bomull från Ellos Home

Påslakan behövs alltid i hemmet och i dag är de för de flesta självklart att kombinera ett vackert utseende med bra material. Det här påslakansetet om två alternativt tre delar är gjort i ekologisk bomull och har därför en mjuk, slät yta. Finns i flera fina färger. Här kan du fynda dem (reklamlänk).

4. Kruka, DBKD

Kruka från DBKD
Pistagegrön kruka från DBKD
Annons

Ett hem är inte komplett utan något grönt och snyggast bli det när man blandar krukor i olika färger och stilar. Den här krukan har formgivits av Saša Antić och har ett uttryck som både sticker ut och smälter in. Krukan finns i flera färger, här ovan i prickigt och i pistagegrönt. Här kan du fynda den (reklamlänk).

5. Rund stor spegel, Decotique

Rund spegel från Decotique

Den runda spegeln har blivit en klassiker och storfavorit i hemmets alla rum. Den här stilsäkra varianten har en minimalistisk tunn ram runt, som gör den till en modern inredningsdetalj som står sig år efter år. Här kan du fynda den (reklamlänk).

Annons

6. Pläd, Granit

pläd från granit

Lyxig pläd i mix av ull och mohair som värmer, samtidigt som den känns luftig. Dessutom blir den en vacker detalj i hemmet. Finns i flera färger. Här kan du fynda den (reklamlänk).

7. Överkast i sammet, H&M Home

överkast i sammet från H&M Home

En vackert bäddad säng kan göra hela sovrummet och ett överkast är pricken över i:et. Det här överkastet har en ovansida i fin sammet med lyster, medan baksidan är i bomull. Här kan du fynda den (reklamlänk).

Annons

8. Rödvinsglas 4-pack, Iittala

vinglas från iittala

Snygga glas förhöjer varje måltid och dukning. Iittalas tidlösa linjer är ett säkert kort för den som vill ha något minimalistiskt, men elegant. Här ovan rödvinsglas som säljs i ett set om fyra. Här kan du fynda dem (reklamlänk).

9. Snöblomma julstjärna, Watt & Veke

 

Snöblomma julstjärna på rea

Watt & Vekes julstjärna Snöblomma är en vacker detalj i fönstret såväl i december som under det mörka vinterhalvåret. Här kan du fynda den (reklamlänk).

Annons

10. Velvet tencel matta, Classic collection

Matta i tencel med lyster

Den här stora mattan ger en lyxig känsla i hemmet tack vare sitt mjuka material som känns skönt under fötterna. Mattan har en vacker glans och lyster och finns i fem vackra färger. Här kan du fynda den (reklamlänk).

11. No 14 caféstol, Michael Thonet/Paged

No 14 med rottingsits Thonet

Den här stolen har blivit en designklassiker som står sig i generationer och i dag finns den i flera fina utföranden. En av våra favoriter är den här varianten, i svart med en elegant sits i rotting. Här kan du fynda den (reklamlänk).

Annons

12. Handdukar, Gant Home

Lyxiga handdukar från gant home

Fluffiga, mjuka handdukar sätter guldkant på badrummet. De här mjuka handdukarna i 100 procent bomull finns i flera storlekar och färger, här i mörkgrått. Här kan du fynda dem (reklamlänk).

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons