Artikeln innehåller reklamlänkar

Så här års kan man botanisera i snygga glöggmuggar i alla prisklasser. Och visst känns glöggmyset lite extra härligt med nya fina muggar att dricka ur, oavsett om det är en lyxvariant eller en prisvärd budgetmugg. Vi har valt ut våra 13 favoriter.

Rörstrand Swedish Grace

Klassiska Swedish Grace från Rörstrand i vinterskrud.

Klassiska Swedish Grace i litet format och vinterskrud – ett perfekt inslag på julbordet och till mörka glöggkvällar. 99 kronor. Du hittar den här (länk till Adtraction).

Ernst

Rustik glöggmugg i stengods från Ernst.

En liten glöggmugg i stengods med matt utsida. Finns i tre färger, naturvitt, ljusgrått och mörkgrått. Den kostar 59 kronor. Du hittar den här (länk till Adtraction).

Åhléns

Fyra guldfärgade glöggskedar från Åhléns.

Glöggskedar i guldfärgat rostfritt stål. Säljs i fyrpack för 199 kronor. Du hittar dem här (länk till Adtraction).

Sagaform

Sagaforms glöggmuggar i glas har öra och guldfot.

Glöggmuggar i glas och guld med öra från Sagaform. Säljs i tvåpack för 199 kronor. Du kan köpa dem här (länk till Adtraction).

Marimekko Räsymatto

Klassiska mönstret Räsymatto på Marimekkos glöggmugg.

Glöggmugg från Marimekko i glaserat stengods med det klassiska prickmönstret som kännetecknar Räsymatto-serien. Muggen kostar 159 kronor. Du köper den här (länk till Apprl).

Nachtmann Noblesse

En elegant glöggmugg i slipad kristall från Nachtmann.

Noblesse är en lyxigare glöggmugg i kristall som tillför glamour till glöggmyset. Muggen säljs i tvåpack för 279 kronor. Du kan köpa den här (länk till Adtraction).

Iittala Tsaikka

Iittalas glas Tsaikka har uppgraderats med ett skydd som gör att du kan dricka varm glögg ur dem.

Vackra glas med midja och hållare i nickelbelagd mässing som gör glaset skönt att hålla i även om det är varm glögg inuti. Glasen säljs i tvåpack för 359 kronor. Du kan köpa dem här (länk till Apprl).

Indiska Plain Gold

Liten vinröd mugg från Indiska utan öra med guldkant som delvis består av äkta guld.

Vinröd mugg utan öra i vackers glaserat stengods och guldkant med en del äkta guld. Muggen kostar 99 kronor. Du hittar den här (länk till Apprl).

Indiska Suz

Suz från Indiska är vita och röda muggar med orientaliska mönster.

Röda och vita glöggmuggar i stengods med orientaliska mönster. Muggarna säljs i fyrpack för 199 kronor. Du hittar dem här (länk till Apprl).

H&M Home

Muggarna från H&M Home är i stengods med en kant nedtill som gör dem lätta att stapla.

Mugg i stengods med en kant nertill så att du enkelt kan stapla dem i varandra. Muggen kostar 59 kronor. Du kan köpa den här (länk till Apprl).

Lagerhaus

Basic glöggmugg i glas från Lagerhaus.

Värmetålig glasmugg med öra från Lagerhaus som låter dig se innehållet, så se till att pimpa glöggen ordentligt. Muggen säljs i sexpack för 99 kronor. Du kan köpa den här (länk till Adtraction).

Le Creuset

Den lilla muggen i stengods från Le Creuset finns bland annat i en djupröd färg.

Liten mugg i stengods i vackert röd tonad färg. Muggen kostar 99 kronor. Du hittar den här (länk till Adtraction).

Design House Stockholm

Design House Stockholm har gjort glöggmuggar med motiv från Elsa Beskows Kung Vinter.

Sagolikt vacker glöggmugg med motiv från Elsa Beskows sagovärld, Kung Vinter. Muggen säljs i tvåpack för 229 kronor. Du hittar den här (länk till Adtraction).

Dorre

Vita glöggmuggar från Dorre med texten #Glögg

Dorre gör ingen hemlighet av vad man ska ha i de här muggarna. Vita små muggar i keramik med texten ”Glögg” som säljs i fyrpack för 139 kronor. Du kan köpa dem här (länk till Adtraction).

Mio

Små glasmuggar med hjärtmönster i guld från Mio.

Glöggmuggen Fager från Mio i glas med hjärtmönster i guld. Muggen säljs i fyrpack och kostar 179 kronor. Du hittar dem här (länk till Apprl).

 

Läs mer:

Nu är den här – mousserande glögg på flaska!

Gin & Tonic-glöggen är tillbaka!