hemmakontor detaljer

Arbetshörnan i hemmet används flitigt, oavsett om man studerar eller jobbar hemifrån på del- eller heltid. Håll ordning och reda i hemmakontoret med praktiska prylar, men inred också för att skapa en inspirerande plats som är en naturlig del av resten av hemmet.

Vi listar 14 detaljer som är både snygga och praktiska i hemmakontoret:

1. Byrå med lådor, Bigso

byrå med lådor till hemmakontor

Stilren liten byrå med två lådor och läderhandtag som kan förvara allt från viktiga papper till mindre kontorsprylar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

2. Veckoplan, Granit

veckoplan från granit

Block med onumrerade veckoplaner för ett år, som gör det enkelt att planera och strukturera allt från arbetsuppgifter och lässchema till andra händelser i vardagen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

3. Trädlåda, Lagerhaus

förvaringslåda i trä

Smidig förvaringslåda i trä, som passar såväl på skrivbordet som i bokhyllan. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Anteckningsbok, Paperstyle

linjerad antecknignsbok

Stilren anteckningsbok med linjerade sidor och omslag i textil. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. Metallnät, Lagerhaus

metallnät galler från lagerhaus

Smidig anslagstavla som hängs upp på väggen vid skrivbordet, i hallen eller på annan lämplig plats i hemmet. Kommer med fyra S-krokar och går att kombinera med fler fästen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

6. Klämspot, Granit

klämspot från granit

Praktisk liten klämspot som ger hemmakontoret välbehövligt ljus. Lampan ger en fin, industriell touch och fästs enkelt med klämman och riktas sedan efter behov. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

7. Tidningshållare, String

tidningshållare från String

Snygg hållare för magasin och mappar som fästs på en String-gavel. Finns i grått, svart och vitt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

8. Magnetklämma, Granit

magnetklämma

Klassisk svart klämma med magnet som kan hålla upp papper, kom-ihåg-lappar, fotografier eller vykort. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Pennställ, Tove Adman

pennställ i betong och valnöt

Stilrent pennställ i minimalistisk stil, gjord av betong och valnöt. Här kan du köpa det (reklamlänk från Awin.com).

10. Tidnings- och pappershållare, Bookbinders

magasinshållare från bookbinders

Få ordning på papper och spara dina favoritmagasin i en snygg hållare. Den här eleganta magasinshållaren är klädd i ljusgrått tyg. Här kan du köpa den.

11. Plastbox, Lagerhaus

plastbox från lagerhaus

Praktisk förvaringslåda för hemmets alla små saker. Lådan är stapelbar och finns i flera olika färger samt storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

12. Skrivtavla, Granit

skrivtavla från granit

Svart skrivtavla som påminner om en klassisk griffeltavla, fast utan dammet från kritorna. Anteckningar torkas enkelt bort med en fuktig trasa. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

13. Förvaringskorg, Bloomingville

förvaringskorg i rotting från bloomingville

Snygg förvaringskorg i flätad rotting med tre våningar för förvaring av mindre prylar. Passar såväl på skrivbordet som i köket och badrummet – eller varför inte när du ska ta med dig bestick och dylikt till uteplatsen? Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

14. Mapp, Monograph

mapp för A4-papper från monograph

Samla alla papper i en snygg mapp. Den här rymmer papper i storlek A4 och finns i en fin ljusgrön färg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

12 möbler och detaljer till hemmakontoret – som är på rea just nu

5 roliga DIY-projekt för hemmakontoret

Utvald läsning

Femina