Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

5 DIY-projekt för hemmakontoret

24 mar, 2020 
AvNanna von Knorring
Ge hemmakontoret en uppdatering med snygga DIY-projekt som är både roliga och användbara. Vi listar fem projekt för dig som vill pyssla hemma!
Annons

Jobbar du hemifrån på daglig basis eller vill du göra hemmets arbetshörna lite mer praktisk och personlig? Inspireras av alla kreativa DIY-projekt eller följ guiderna steg för steg för att göra arbetsplatsen i hemmet lite snyggare, bättre organiserad och mer praktisk i vardagen.

Vi har samlat fem inspirerande DIY-projekt som passar till hemmakontoret:

1. Snygga DIY-magneter i trä

DIY magneter från Your DIY Family
Foto: Your DIY Family

Har du en magnetisk tavla eller använder du kylskåpsdörren som samlingsplats för idéer, att-göra-listor och bilder? De här minimalistiska DIY-magneterna i trä ger en fin touch till moodboarden.

Här hittar du instruktionerna.

Annons

2. DIY-förvaringskorg av rep

diy förvaring för skrivbord och hemmakontor
Foto: Homey oh my

Förvara pennor, sax och annat smått och viktigt på skrivbordet i en snygg förvaringskorg. Den här minimalistiska varianten är gjord av rep, vilket ger den en fin textur och form.

Här hittar du instruktionerna.

3. Flyttbar hylla för magasin och moodboards

magasinshylla från ikea livet hemma
Foto: Karl Andersson Av: Pella Hedeby för Ikea Livet Hemma

Den här magasinshyllan gör det enkelt att skapa inspirerande moodboards hemma och går dessutom att flytta efter behov. När den inte används i hemmakontoret fungerar hyllan även som stilsäker förvaring för allt från magasin till mindre prylar i bostaden.

Annons

Här hittar du instruktionerna.

4. DIY-hylla

diy pyhtagoras play hylla från maze

Ett enklare förvaringsprojekt för dig som inte kan eller orkar bygga en hylla själv. De här hyllorna från Maze Interior är gjorda för att personaliseras med färg och ger smidig förvaring ovanför skrivbordet.

Här (reklamlänk) kan du köpa hyllorna.

5. DIY-anteckningsblock

diy idéer anteckningsblock
Foto: Anthropologie/Urban Outfitters

Sätt färg och personlighet på anteckningblock, pennor och mappar! Inspireras av idéerna här ovan eller låt kreativiteten flöda för att göra de dagliga anteckningarna och listorna lite roligare.

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons