lyxiga inredningsdetaljer till sovrummet

Drömmer du om ett lyxigt sovrum som andas elegans och bjuder in till avkoppling? Skapa din egen personliga oas med inredningsdetaljer som lyfter hela rummet.

Vi listar 15 snygga köp som passar flera olika stilar i sovrummet – och sätter guldkant på inredningen:

1. Solspegel, H&M Home

Solspegel från H&M Home

Den här spegeln sätter bokstavlig guldkant på sovrummet, samtidigt som spegelglaset öppnar upp och reflekterar ljus. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

2. Ekologiskt doftljus, Quod

Ekologiskt doftljus från Quod

Svenskt, ekologiskt doftljus i vacker keramikburk som går att använda till förvaring eller som en liten vas när ljuset använts. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

3. Påslakan och örngott, Granit

påslakanset från granit

Ekologiskt påslakanset från Granits premiumkollektion Muted, här i färgen Clay och i mjuk bomullssatin. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

4. Överkast Juliette, Ellos Home

Våfflat överkast i ljusrosa från Ellos Home

Överkast med våffelmönster i tvättad bomull. Överkastet finns i flera färger, här i ljusrosa, samt i två olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

5. Poster, Sköna Ting

Poster med magnolia från sköna ting

Plocka in naturen med vackra, våriga blommotiv. Den här postern adderar romantisk, rosa magnolia till sovrummet året om. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

6. Prydnadskudde, Classic Collection

 

Anguis kuddfodral från classic collection

Gör ett statement i sovrummet med det här handgjorda kuddfodralet med en broderad leopard och dekorativa blommor, ormar och insekter. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

7. Lampa Pump, Woud

pump lampa från woud

Ljuskällor är viktiga i hemmets alla rum och i sovrummet blir det särskilt fint med lampor som ger ett mjukt, varmt sken. Den här bordslampan är både modern och mjuk i sitt uttryck, vilket gör att den passar flera stilar. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

8. Sänggavel Orrviken, Jotex

Orrviken sänggavel från Jotex

Stilfull sänggavel med dekorativ, flätad rotting och mörk stomme som ramar in sängen i sovrummet. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

9. Prydnadskudde, H&M Home

kuddfodral i sammet från H&M Home

Dekorera den bäddade sängen med vackra prydnadskuddar. Den här bronsskimrande kudden i sammet har en fin lyster och blir en lyxig detalj. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

10. Arum vägglampa, Ferm Living

Vägglampa Arum från Ferm living

Stilfull vägglampa med vackert formad skärm i metall. Lampan blir en elegant svart detalj i vilket rum som helst och är ett snyggt val som läslampa intill sängen. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

11. Påslakan, Hit the hay

Påslakan från Hit the hay

Påslakan tillverkat i mjuk, miljövänlig lyocell. Finns i tre färger och tre olika storlekar. Finns att köpa här.

12. Tofflor, Ceannis

Tofflor med fuskpäls från Ceannis

Slip-in tofflor med stabil sula och mjuk, lockig fuskpäls. Tofflorna finns även i grått. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

13. Doftpinnar, Rituals

doftpinnar från rituals

Skapa en oas för alla sinnen. De här doftstickorna sprider doften av lugnande Yi Yi Ren och vit lotus och är särskilt anpassade för små rum. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

14. Palma fåtölj, Ellos Home

Palma fåtölj i rosa sammet från Ellos Home

Addera en sittplats (eller en plats för kläderna som annars riskerar hamna på golvet) i sovrummet. Den här eleganta sammetsfåtöljen finns i rosa, beige, grått, gult och svart och är enkel att placera i det tomma hörnet i hemmet. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

15. Tapet Tourbillon, Farrow & Ball

Tourbillon tapet från Farrow & Ball

Säg ja till tapet i sovrummet! Grönt och blått är klassiska färgval som passar i det vilsamma sovrummet. Den här eleganta tapeten heter Tourbillon och kommer från Farrow & Ball. Finns att köpa här.

Läs mer:

11 enkla knep som gör sovrummet lyxigare

12 överkast som ger hotellkänsla till sovrummet

14 fina compact living-möbler till det lilla sovrummet