Om du har tröttnat på barr och städning redan innan inköpet så är en plastgran julgranen för dig. Och en konstgran behöver inte betyda att den är ful, numera ser plastgranarna nästan ut som en riktig! Här har vi valt ut fyra varianter som passar alla plånböcker och bostäder.

Läs även Din julgran kan orsaka allergi – så många drabbas varje år

Från december till tjugondag Knut låter du den stå i centrum hemma, prydd med snygga julgranskulor (reklamlänk från Awin.com), ljus (reklamlänk från Apprl), glitter och allt annat som hör julen till. En simpel inredningsdetalj som höjer både jul- och mysstämningen!

1. Billig plastgran under 300 kronor – för dig med liten budget

Klicka hem en plastgran (reklamlänk från Apprl) som gör sitt jobb helt enkelt, varken mer eller mindre. Riktig budgetgran från I-Trade (reklamlänk från Apprl). Perfekt som första plastgran innan du avancerar. Granen är 120 cm hög. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

 

Snygg konstgran för under 1000-lappen

Känner du rent spontant att ”nej, jag vill faktiskt investera lite mer i julen än bara ett par hundringar”? Då är det dags att röra dig mot mellanprisklassen i juldjungeln. Och här får du mycket plastgran för pengarna. Ståtlig, naturtrogen och klassisk är tre ledord för en konstgran som denna (reklamlänk från Apprl). Passa på att klicka hem en snygg julstjärna när du ändå är i farten.

Konstgran från Star Trading (reklamlänk från Apprl). 180 cm hög inklusive julgransfot. Läs mer och köp här (reklamlänk från Apprl).

 

Om du är personen som redan har allt så ska du såklart slå till på en riktigt lyxig konstgran (reklamlänk från Apprl) à la kungsgran också. Plastgranarnas Rolls Royce är en riktigt gedigen variant med täta grenar för så verklighetstroget intryck som möjligt. Extra pluspoäng för höjden – den här varianten (reklamlänk från Apprl) når 210 cm över havet.

Ståtlig konstgran från Star Trading (reklamlänk från Apprl). Granen är 210 cm hög och har täta grenar. Läs mer och köp här (reklamlänk från Apprl).

 

Liten plastgran för dig som lever compact living-drömmen

Lever du på under 30 kvadratmeter och känner att livet med julgran är ganska långt borta? Lugn, det finns något för alla. En liten plastgran (reklamlänk från Apprl) är en perfekt detalj att pynta med hemma inför dopparedan. Pluspoäng för att den har inbyggd belysning (reklamlänk från Apprl) samt är lätt att förvara under resterande tid av året.

Liten konstgran från Ellos Home (reklamlänk från Apprl). Med sina 90 centimeters höjd gör den sig bra på matbordet eller i fönstret. Läs mer och köp här (reklamlänk från Apprl).

Läs även 10 snygga sätt att skapa julstämning hemma

Artikeln publicerades först på Cafe.se.