Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Acne Studios släpper exklusiv kollektion för hemmet

07 nov, 2018 
AvNanna von Knorring
Acne Studios lanserar nu en limiterad upplaga av accessoarer för hemmet. De nya produkterna har inspirerats av Acnes scarfar och mönster och kommer finnas i en begränsad upplaga.
Annons
Kudde och kopp från Acne Studios

I höst har svenska Acne Studios experimenterat med sina scarfar och med dem som utgångspunkt skapat en helt ny kollektion med accessoarer för hemmet. De nya heminredningsprodukterna består av en stor filt, två olika kuddar och handgjorda koppar som alla inspirerats av färger och former från varumärkets egna scarfar.

Acne Studios lanserar en kollektion för hemmet
Filt från Acne Studios nya kollektion inspirerad av scarfer
Annons

De mjuka heminredningsdetaljerna är alla statement-accessoarer som definitivt kommer att fånga ögat i hemmet med såväl sina färger och färgkombinationer som sina texturer. Detaljerna i textil är tillverkade av olika scarfar från Acne Studios och den stora filten i lapptäcksteknik har en eklektisk blandning av färger, fransar och mönster.

Kopparna i kollektionen är handgjorda och varje produkt är därför unik både vad gäller dess form och färg, men gemensamt är att inspirationen hämtats från just scarfarna, vilket syns i de kontrasterande färgkombinationerna.

Annons
Acne Studios släpper detaljer för hemmet

Produkterna kommer finnas i en mycket begränsad upplaga och kommer säljas i utvalda butiker och online från och med den 6 december 2018.

Se produkterna från Acne Studios kollektion för hemmet här:

Kudde från Acne Studios

Kudde i turkost, rött och rutigt, 50 x 90 cm

Stor kudde från Acne Studios

Filt i flera färger och mönster, 200 x 215 cm

Filt med lapptäcksteknik från Acne Studios

Handgjorda koppar i olika färger

Handgjorda koppar från Acne Studios

Foto: Acne Studios

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons