Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Ellos Home och Krickelin gör linnekollektion – se samarbetet här

08 jan, 2020 
AvNanna von Knorring
Tidlösa och hållbara nya favoriter till linneskåpet. Så ser Ellos Home samarbete med kreatören Kristin “Krickelin” Lagerqvist ut. Spana in de inspirerande bilderna!
Annons

Vackra linnetyger blir bara bättre med åren och har därför blivit hållbara favoriter i många hem. De syns i sängkläder i sovrummet, kläderna i garderoben och även bland kökets många nyttotextilier.

I vår väljer Ellos Home att hylla favoritmaterialet, som blivit en trotjänare i vardagen, med en linnekollektion. Målet med kollektionen har varit att skapa ett modernt linneskåp och det är sängkläder och dukar som är i fokus den här gången.

Den hållbara linnekollektionen har även fått en unik prägel eftersom den tolkats i inspirerande bilder av fotografen, kreatören och bloggaren Kristin ”Krickelin” Lagerqvist. Hon har även tagit fram en morgonrock och en väska i linne.

Sovrum med linnelakan i blått från Ellos Home
Linnekuddar från Ellos Home x Krickelin
Annons
Krickelin och Ellos Home har tagit fram en linnekollektion

”Att samarbeta med Kristin känns självklart eftersom hon speglar livet precis som det är, både genom sitt sätt att vara men även genom sin kamera där hon fångar stunder vi alla vill vara en del av”, säger Ulrika Sjövall, designchef på Ellos Home, i ett pressmeddelande.

Annons

Det ökade intresset för inredning i linne har troligtvis mycket att göra med att allt fler tänker över sina materialval och inredningsköp noggrannare, för att leva och inreda mer hållbart. Det tjänar både miljön, människan och plånboken på i längden.

Linnetextilier för köket från Ellos Home
Linneduk för matbordet från Ellos Home
Linneduk i beige från Ellos
Annons
Väska i linne från Krickelin x Ellos Home

Vår systersajt ELLE Decoration besökte Krickelins hem 2016 – och redan då var hennes sovrum helt klätt i linne.

Annons

”Att både sova och klä mig i linne har blivit en självklarhet för mig de senaste åren. Att få det hedrande uppdraget att ta fram en morgonrock och väska i detta material tillsammans med Ellos känns både bra i magen och fint på alla sätt och vis. Min önskan är att dessa produkter ska leva länge och användas varje dag året om”, säger Krickelin i ett pressmeddelande.

Samarbetet lanserades på Ellos Home den 8 januari. ANNONS Här kan du shoppa hela kollektionen.

Linneväska framtagen av Krickelin och Ellos Home
Rostfärgad väska i linne från Ellos x Krickelin
Annons
Morgonrock i linne för havsbad
Krickelin har tagit fram en morgonrock och väska i linne för Ellos Home
Annons

Läs mer:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons