Hösten är i full gång i butikerna och så även hos Ellos Home, där den nya kollektionen för hemmets alla rum lanserats. Höstkollektionen 2019 släpps i fyra etapper med inspirationsbilder från fyra influencers hem. I hemmen blandas deras personliga stil upp med höstnyheter från Ellos Home. Först ut är finlandssvenska Didem Özgün och svenska Emelie Törling följt av Caroline Blomst och danska Funda Cristophersen.

Sovrum med sänggavel i rotting, bord i mässing och sammetspuff hos Ellos Home hösten 2019

Puff i sammet med dekorsömmar (reklamlänk från Awin.com), sidobord i mässingsfärg (reklamlänk från Awin.com) med vas i räfflat glas (reklamlänk från Awin.com) och sänggavel i rotting (reklamlänk från Awin.com). Sängen är bäddad med lakan i bomullssatin (reklamlänk från Awin.com).

Dagbädd i sammet från Ellos Home hösten 2019

Dagbädd i cognacsbrun sammet (reklamlänk från Awin.com).

Ellos Homes nyheter i höst går i jordnära färger

Runt soffbord med bordsskiva i tonat glas (reklamlänk från Awin.com) och kuddfodral i gul sammet med franskant (reklamlänk från Awin.com)

Piedestal i mässing och fåtölj från Ellos Home 2019

Piedestal i mässingsfärg (reklamlänk från Awin.com) och svart stol i skinnimitation (reklamlänk från Awin.com)

I bilderna från de första två hemmen som lanserats ligger fokus på de två rum som ofta tillsammans utgör hjärtat i hemmet – vardagsrummet och köket. De två rummen är de där vi umgås allra mest i hemmet och vilken som är favoriten kan vara svårt att avgöra. Köket är nämligen inte längre bara till för matlagning. Det är här vi äter och umgås och rummet kan dessutom fungera som hemmakontor.

Nyheter till vardagsrummet från Ellos Home

Taklampa med svängbara armar (reklamlänk från Awin.com).

Detaljer från Ellos Homes höstkollektion

Soffa i trä med sits och rygg i rotting (reklamlänk från Awin.com). På bordet står en dekorationspanter (reklamlänk från Awin.com), en ljuslykta med mönstrat glas (reklamlänk från Awin.com) och servetter i linne (reklamlänk från Awin.com).

Ellos Homes höstkollektion har stolar i rotting och senapsgula accenter

Karmstolar i svartbetsad björk med sits och rygg i rotting (reklamlänk från Awin.com) och stol i senapsgul sammet (reklamlänk från Awin.com).

Sammetsstol från Ellos Home hösten 2019

På bordet står en vas i blank mässingsfärg (reklamlänk från Awin.com) och en dekorativ vas i form av en zebra (reklamlänk från Awin.com)

Höstens kollektion hos Ellos Home bjuder på något för de flesta smaker. Det finns mycket eleganta former och linjer, blanka mässingsdetaljer och mjuka sammetsytor. Naturnära färger, rotting och kontrasterande svarta detaljer bidrar till en tidlös inredningsstil.

Bland hösttrenderna syns senapsgula accenter, dova kulörklickar som rostrött och eklektiska mönster samt accessoarer till hemmet. Den här säsongen är det zebramönstret som är särskilt populärt hos Ellos Home.

Dagbädd från Ellos Home

Tavla med svartvitt motiv (reklamlänk från Awin.com) och dagbädd i grå sammet (reklamlänk från Awin.com)

Golvlampa från Ellos home 2019

Golvlampa i rostrött (reklamlänk från Awin.com) och inglasad tavla med jaguar (reklamlänk från Awin.com).

Matplats i Ellos Homes höstkampanj 2019

Kruka i glaserad keramik (reklamlänk från Awin.com) och stol i björk och rotting (reklamlänk från Awin.com).

Vitrinskåp från Ellos Home hösten 2019

Skåp med med hyllor i stål och dörrar i glas (reklamlänk från Awin.com).

Läs mer:

Hösten 2019 hos Jotex är här – se våra favoriter

Poppy Delevingne frontar hösten hos H&M Home

Hösten 2019 hos Zara Home – se kollektionen här

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: