Det finns många spektakulära objekt i New York, men den här unika villan är något alldeles särskilt. Mitt i New York City i stadsdelen East Village ligger den pittoreska lilla villan – på toppen av ett hustak.

Foto via: Compass

Interiören är dock allt annat än liten. Lägenheten som är till salu består nämligen av två våningar utöver den lilla villan med tillhörande takterrass. Boytan ligger på drygt 250 kvadratmeter och det finns 22 fönster, två öppna spisar samt fyra sovrum i lägenheten. Den separata villan på taket, som lika väl skulle kunna ligga i Cape Cod, består av ett sovrum, badrum och en liten kokvrå.

Foto via: Compass

Själva byggnaden med villan på taket går i rödtegel, ligger på 72 East 1st Street på Manhattan och byggdes redan år 1868. På det exklusiva husets fem våningar finns endast tre lägenheter – och smakar det så kostar det. Utgångspriset för de två översta våningarna inklusive den lilla villan ligger på 3,5 miljoner dollar, motsvarande cirka 30 miljoner svenska kronor.

Kika in i lägenheten nedan!

Foto via: Compass

Foto via: Compass

Foto via: Compass

Foto via: Compass

Köp vrålsnygga krukor – direkt från Femina!

”Äntligen hemma”-profilen Hanna Wessman har designat en serie superfina krukor i keramik. Nu kan de bli dina till ett riktigt bra pris!

Läs mer och beställ i vår shop!

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: